Forvandl dit sommerhus til et magisk fristed med solceller.

Med solceller på taget, kan du nyde din tid i sommerhuset helt uden at tænke på forbruget. Solceller er nemlig en oplagt løsning, der reducerer energiforbruget og gør dit sommerhus mere miljøvenligt.

Gør dit sommerhus miljøvenligt

Opnå store økonomiske besparelser

Øg værdien af dit sommerhus

Sollys på væg

Derfor er solceller til sommerhuset en god investering.

Minimér dit CO2-aftryk.
Solceller bidrager aktivt til at reducere CO2-udledning. Ved at bruge solenergien, reducerer vi behovet for at bruge fossile brændstoffer til at generere elektricitet.

Opnå store besparelser på din elregning.
Solceller kan hjælpe dig med at reducere energiomkostningerne i dit sommerhus betydeligt. Ved at generere egen elektricitet, kan du mindske - eller endda eliminere - dit behov for at købe strøm fra elnettet. Dette kan resultere i betydelige økonomiske besparelser på lang sigt.

Værditilføjelse til din ejendom
Der er stigende interesse i bæredygtige og energieffektive boliger, herunder fritidsboliger som sommerhuse. Derfor har boliger med solceller generelt en højere salgsværdi sammenlignet med huse uden solceller.

Vidste du, at ca. 75% af et solcelleanlægs årlige produktion ligger i sommermånederne? Et korrekt-dimensioneret solcelleanlæg kan derfor dække størstedelen af forbruget i et sommerhus.

Familie på sofaen i sommerhus

Optimér dit energiforbrug i sommerhuset med Heartbeat – uden at løfte en finger.

Heartbeat fungerer som din personlige energistyring, der konstant overvåger og optimerer dit energiforbrug. Dette giver dig den størst mulige besparelse, uden at du behøver at løfte en finger.

I kombination med en varmepumpe, kan Heartbeat sikre, at temperaturen i dit sommerhus holdes over frysepunktet, når du ikke er der.

Intelligent energistyring med heartbeat

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu