Sælg din overskydende strøm fra dine solceller med Norlys.

Hvis dine solceller producerer mere strøm end din husstand bruger, kan du, med en produktionsaftale, nemt sælge den resterende mængde strøm gennem vores partner, Norlys. På denne måde, sparer du ikke kun penge på produktionen af strøm til dit hjem, du tjener også mest muligt på salget af din overskudsproduktion.

Få bedste pris for din overskydende strøm

Modtag salget som mĂĄnedlige udbetalinger

Nem opsætning af aftale med Norlys

Lys på væg

Derfor skal du sælge din strøm gennem Norlys.

Det er blevet nemt at udnytte din overskydende strøm. Få en produktionsaftale og sælg din strøm til vores partner, Norlys. Det giver både penge på kontoen og passer på klimaet ved at fylde elnettet med grøn energi.

God pris på din strøm

Når du sælger din overskudsstrøm gennem Norlys, får du altid elbørsens spotpris pr. kWh, og de fratrækker kun 1 øre pr. kWh i balancetarif. Balancetariffen er omkostningen for håndtering af udbud og efterspørgsel af el på elnettet.

Billigt eller intet abonnement

Du fĂĄr abonnementet pĂĄ produktionsaftalen til 0 kr., hvis du er elkunde hos Norlys. Hvis du ikke er elkunde, er abonnementet 29 kr./md.

MĂĄnedlig udbetaling

Du får betaling for din overskudsstrøm hver måned. Hvis du er elkunde hos Norlys, får du en samlet regning for dit forbrug og produktion.

Fra selvforsyning til forsyning af andre.

Med en produktionsaftale, bliver det nemt for dig, at dele ud af din overskydende strøm, mens du gør en god forretning.

Brugen af strøm i din egen husstand vil altid være den primære økonomiske gevinst med et solcelleanlæg. Indgår du dog ikke en god aftale ift. salg af overskydende strøm, efterlader du mange penge på bordet.

På denne måde, kan du dele ud af din overskudsproduktion og tjene flere tusinde kroner årligt, mens du også bidrager til et grønnere elnet, der er fyldt med vedvarende energi.

Det er både godt økonomisk og for klimaet.

Heartbeat Appen

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan ogsĂĄ ringe til os pĂĄ +45 7020 7474.

Kontakt os nu