Intelligent optimering af dit energiforbrug med Heartbeat.

Heartbeat Energistyring sikrer, at du altid får den billigste strøm i husstanden - helt automatisk. Teknologien tager udgangspunkt i husstandens forbrug, vejrudsigten og elprisen de kommende 24 timer, så du sparer mest muligt.

Så nemt er det

Automatisk styring og optimering af dit forbrug

Hold nemt overblikket med Heartbeat App

+10.000 aktive installationer

Solceller på tag om aftenen med lys i vinduerne

Spar mere når du forbinder Heartbeat til
energikilderne i dit hjem.

Heartbeat er baseret på kunstig intelligens og optimerer automatisk forbruget af dine tilkoblede energikilder, uden du behøver at løfte en finger.

Tilkobl dine solceller, batteribank, varmepumpe og ladestander under ét intelligent styringssystem, som automatisk giver besparelser.

Det er penge direkte ned i lommen.

Heartbeat forbinder dine solceller, ladestander, varmepumpe og batteribank

Energy Trader

Bidrag til et mere stabiliseret elnet, og tjen penge på din overskydende strøm. Helt automatisk.

Med Heartbeat, bliver din overskydende strøm ikke længere solgt uafhængigt af elprisen. Systemet tager nemlig udgangspunkt i, hvornår elprisen – og dermed tarifferne – er højest.

Elprisen og tarifferne er højest, når der er ikke er grøn strøm på elnettet, og man derfor skal følge den pågældende pris for de fossile brændstoffer. Din overskydende strøm kan dermed afhjælpe elnettet med grøn strøm, mens du får den højeste pris for den.

Denne proces hjælper på sigt med at skabe en mere bæredygtig fremtid – til fordel for samfund og verden.

Med Heartbeat får du alt denne funktionalitet for kun 39/kr. om måneden.

Heartbeat intelligent energioptimering på væg

Følg din produktion i Heartbeat Appen.

Få ét samlet overblik over alle dine grønne enheder. Heartbeat-appen samler det hele for dig, så du nemmere får overblik over dine produktion.

Heartbeat app

Se, hvordan Hearbeat sparer dig penge og sælger din strøm.

Du skal ikke selv gøre noget. Du kan bare følge med i, hvordan Heartbeat sparer dig penge og forhandler din strøm til de bedste priser.

Heartbeat app

Sådan optimerer Heartbeat dit hjem.

Heartbeat arbejder for dig dag og nat, så du altid køber den billigste strøm, og sælger den overskydende strøm til højeste pris.

Kl. 08:00

Heartbeat ser, at strømmen er dyr, men at den bliver billig kl. 14, samt at vejrudsigten melder sol med lidt skydække til eftermiddag. Derfor bruges den lille produktion fra solcellerne i husstanden, samt batterikapaciteten, der er tilovers fra forrige dag.

Kl. 14:00

Strømmen er i minus og vejret er lidt overskyet. Batteriet bliver opladt mod betaling fra elnettet. Solcelleproduktionen bliver benyttet i varmepumpen, så huset er varmt til den kommende aften.

Kl. 20:00

Solen er gået ned. Strømmen er dyr. Batteribanken aflades til husets forbrug og varmepumpe. Hen ad natten vil elprisen igen være lav, hvorpå ladning af elbilen vil påbegynde.

Et solcelleanlæg, der altid udvikler sig, kun med Heartbeat

Helt unikt, er det os i 1KOMMA5° der udvikler det produkt som vi fører. Vi har +150 udviklere dedikeret til udelukkende at videreudvikle Heartbeat's funktionalitet, så du altid er i fronten af de nyeste trends indenfor grøn energi.

Vi har lanceret Heartbeat med Energy Trader, men har meget mere funktionalitet på vej. Snart vil det blive muligt at stille din batteribank til rådighed for elnettet mod betaling, i det vi kalder "VPP". Dertil vil du også snart kunne forbinden din elbils batteribank til Heartbeats intelligente energioptimering, med Vechicle-to-Grid funktionalitet.

Læs mere her, hvor vi går i dybden med hvad der er i vente.

mand med solceller og lys på ansigt

Livstidskontrakter med dine produkter, sikrer at dine besparelser aldrig stopper

Når man forbinder intelligent energistyring til et produkt, så kræver det at produktet tillader at der åbnes en forbindelse. Det betyder, for de fleste intelligente energistyringsprodukter, at forbindelsen til enhver tid kan fjernes.

Med Heartbeat, har vi indgået livstidskontrakter med alle 1KOMMA5° produktpartnere. Det betyder at du er sikker på forbindelsen til dit produkt altid er åben, så optimeringen af dit energiforbrug fortsætter i hele anlæggets levetid.

Læs mere om vores produkt partnerskaber her.

Enphase batteribank til solceller fra 1komma5

Kom i gang i dag.

Du kan altid få et tilbud med det samme, ved at gå igennem vores prisberegner. Så får du et overblik over dine mulige besparelser med solceller - det tager kun 1 minut.

Trin 1 af 3 af beregning

Hvor mange bor i din husstand?

1

Ca. kWh: 2.550

Kender du dit årlige el-forbrug? 

Hvilke af disse enheder har eller påtænker du
at få til din husstand?

Hvor ønsker du at dine solceller skal monteres?

Beregner dit tilbud...

0%

Færdig. Se din beregning nu.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget? Kontakt os alle hverdage mellem kl. 9-16.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi sidder klar til at hjælpe dig telefonisk og ellers kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål på vores support-side.


Telefonnummer: +45 70 20 74 74.

Så nemt er det
mand fra kundeservice hos 1KOMMA5°

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på på +45 7020 7474.

Kontakt os nu