Batteri til solceller.

Få det maksimale ud af dine solceller med en batteribank.

Når du har en batteribank, kan du lagre den grønne og billige strøm, så du også er dækket ind i de timer (om aftenen og natten), hvor dine solceller ikke producerer så meget. Dette gør besparelserne endnu større og sikrer, at dit forbrug er endnu grønnere.

Produktoversigt

Øg din selvforsyningsgrad til op mod +70%

Få muligheden for at spare penge selv i vintermånederne

Bliv klar til intelligent energistyring

Man i døråbning med solceller og batteribank

Køb din batteribank hos 1KOMMA5°

Vi forhandler de bedste batterier til solceller på markedet. Der er tale om innovative kvalitets produkter fra amerikanske Enphase og høj funktionalitet fra Sungrow – der er kompatibelt med intelligent energistyring fra Heartbeat.


Sungrow sbr batteribank til solceller

Sungrow SBR batteri

Høj funktionalitet til billige penge. Klar til brug med Heartbeat intelligent energistyring.

 • 10 års garanti

 • Heartbeat-kompatibel

 • Kapacitet: 9,6-25,6 kWh

 • Input/output: 5-12 kW

 • Kan stilles udendørs

 • Kan altid udvides

Vis produkt
Enphase IQ 3T batteribank til solceller

Enphase IQ Battery

Med deres AC-koblede IQ Battery, giver Enphase dig en markedsførende garanti på 15 år, klar til brug med Heartbeat.

 • 15 års garanti

 • Heartbeat-kompatibel

 • Kapacitet: 3,5-42 kWh

 • Input/output: 1,28-15,36 kW

 • Kan stilles udendørs

 • Kan altid udvides

Vis produkt

Hvorfor skal du bruge et batteri til solceller?

Når du ejer et solcelleanlæg uden batteribank, så vil du typisk bruge under 30% af den generede strøm. Produktionen sker nemlig primært i dagstimerne (kl. 8-16), hvor de fleste danskere er på arbejde og dermed ikke kan nå at bruge strømmen.

Derfor vil den overskydende produktion, der ikke bruges, blive smidt ud på elnettet, og dermed udnyttes solcelleanlæggets fulde potentiale ikke.Når du ejer en batteribank, bliver det muligt at lagre den overskydende strøm, så du kan bruge den om aftenen og natten, hvor solcellerne ikke producerer strøm. Dette gør oftest, at husstande, der har et solcelleanlæg med batteribank, har en selvforsyningsgrad på op til 70%.

Solceller på tag om aftenen

Batteribank til eksisterende solceller.

For mange, der allerede ejer solceller, vil det være et spørgsmål om, hvorvidt det reelt kan betale sig at købe et batteri til solcellerne. Vores batterier kan sagtens installeres på eksisterende solcelleanlæg. Vi sikrer dog altid først, at det er den rette løsning for dig.

Hvis du står og overvejer, om det er den rette beslutning for dig, så står vi klar til at hjælpe med et uforpligtende tilbud på batteri til dit eksisterende solcelleanlæg.

Kontakt os nu på: +45 7020 7474 eller kontakt@1komma5.dk.

Mo opsætter enphase batteri til solceller

Kan det betale sig at købe en batteribank til dit solcelleanlæg?

Der er mange faktorer, der har indflydelse, når man skal vurdere om en batteribank til solceller er en god investering; bl.a husstandens forbrug, elprisen og hvornår, man bruger mest strøm i husstanden. Overskydende strøm bliver, som tidligere nævnt, videreført til elnettet, hvis man ikke selv lagrer strømmen i en batteribank.

Med en batteribank til dine solceller, kan du altså lagre den overskydende strøm fra solcelleanlæggets produktion, så du både er dækket i dagstimerne, men også i aften- og nattetimerne. Dette gør, at du kan hæve din selvforsyningsgrad til helt op til 70%.

Læs bloggen
Variable elpriser og solceller med batteribank

Tysk kvalitet.
Amerikansk innovation.

Sådan virker en batteribank til et solcelleanlæg.

Et solcellebatteri fungerer således, at batteriet lagrer strøm fra solcellerne, som husstanden ikke når at benytte sig af. Alternativet er, at den overskydende strøm sælges tilbage til elnettet, men det får man som forbruger ikke mange penge for.


Når du har et batteri til solceller, vil du dermed optimere udnyttelsen af solenergien, så du både bruger mere vedvarende energi, mens du også sparer penge på strømforbruget.
Med intelligent energistyring fra Heartbeat, er det nu blevet muligt at udnytte batteribankens fulde kapacitet og optimere husstandens energiforbrug – helt uden at løfte en finger.

Variable elpriser og solceller med batteribank

Det har aldrig været nemmere at få solceller med batteri til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu