Få det maksimale ud af dine solceller med en batteribank.

Når du har en batteribank, kan du lagre den grønne og billige strøm, så du også er dækket ind i de timer (om aftenen og natten), hvor dine solceller ikke producerer så meget. Dette gør besparelserne endnu større og sikrer, at dit forbrug er endnu grønnere.

Øg din selvforsyningsgrad til op mod +70%

Få muligheden for at spare penge selv i vintermånederne

Bliv klar til intelligent energistyring

Man i døråbning med solceller og batteribank

Hvorfor skal du bruge et batteri til dit solcelleanlæg?

Når du ejer et solcelleanlæg uden batteribank, så vil du typisk bruge under 30% af den generede strøm. Produktionen sker nemlig primært i dagstimerne (kl. 8-16), hvor de fleste danskere er på arbejde og dermed ikke kan nå at bruge strømmen.

Derfor vil den overskydende produktion, der ikke bruges, blive smidt ud på elnettet, og dermed udnyttes solcelleanlæggets fulde potentiale ikke.Når du ejer en batteribank, bliver det muligt at lagre den overskydende strøm, så du kan bruge den om aftenen og natten, hvor solcellerne ikke producerer strøm. Dette gør oftest, at husstande, der har et solcelleanlæg med batteribank, har en selvforsyningsgrad på op til 70%.

Solceller på tag om aftenen

Tysk kvalitet.
Amerikansk innovation.

Køb din batteribank hos 1KOMMA5°

Vi forhandler de bedste batteribanke på markedet. Der er tale om innovative kvalitets produkter fra amerikanske Enphase og høj funktionalitet fra Sungrow – der er kompatibelt med intelligent energistyring fra Heartbeat.


Sungrow sbr batteribank til solceller

Sungrow SBR batteri

Høj funktionalitet til billige penge. Klar til brug med Heartbeat intelligent energistyring.

 • 10 års garanti

 • Heartbeat-kompatibel

 • Kapacitet: 9,6-25,6 kWh

 • Input/output: 5-12 kW

 • Kan stilles udendørs

 • Kan altid udvides

Vis produkt
Enphase IQ 3T batteribank til solceller

Enphase IQ Battery

Med deres AC-koblede IQ Battery, giver Enphase dig en markedsførende garanti på 15 år, klar til brug med Heartbeat.

 • 15 års garanti

 • Heartbeat-kompatibel

 • Kapacitet: 3,5-42 kWh

 • Input/output: 1,28-15,36 kW

 • Kan stilles udendørs

 • Kan altid udvides

Vis produkt

Kan det betale sig at købe en batteribank til dit solcelleanlæg?

Der er mange faktorer, der har indflydelse, når man skal vurdere om en batteribank til solceller er en god investering; bl.a husstandens forbrug, elprisen og hvornår, man bruger mest strøm i husstanden. Overskydende strøm bliver, som tidligere nævnt, videreført til elnettet, hvis man ikke selv lagrer strømmen i en batteribank.

Med en batteribank til dine solceller, kan du altså lagre den overskydende strøm fra solcelleanlæggets produktion, så du både er dækket i dagstimerne, men også i aften- og nattetimerne. Dette gør, at du kan hæve din selvforsyningsgrad til helt op til 70%.

Læs bloggen
Variable elpriser og solceller med batteribank

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu