Vi er 1KOMMA5° Danmark.

Vores helt store mål er en reference til Parisaftalen. Vi kæmper for at stoppe verdenstemperaturen med at stige mere end 1,5 grader inden 2030.

Dette gør vi gennem grønne energiløsninger, som gør det nemt for dig at bidrage til en grønnere verden.

Kontakt os
1komma5 danmark ledelse

+12 ĂĄrs erfaring og mere end 6.000 installationer i Danmark.
Før hed vi bare Viasol.

1KOMMA5° er et nyt navn i Danmark. Dog har vi leveret solceller til danskerne siden 2011. Vi er nemlig det tidligere Viasol A/S.

Vi er gået sammen med den tyske CleanTech-gigant, 1KOMMA5°, så vi sammen kan kæmpe for at gøre verden til et grønnere sted gennem bæredygtige energiløsninger.

Målet er, at verdenstemperaturen ikke må stige mere end 1,5 grader inden 2030. Derfor er vi nu blevet til 1KOMMA5° Danmark.

Mo fra 1komma5 installerer solpaneler

Målet om en CO2-neutral fremtid kræver handling. Nu.

Hos 1KOMMA5° brænder vi for at skabe en grønnere fremtid og hjælpe med at reducere elregninger. Vi drømmer om et CO2-neutralt Danmark, og vores vision spiller en vigtig rolle i den globale indsats for at forhindre en temperaturstigning på 1,5 grader.

Denne ambition driver os til at tilbyde markedets bedste, mest bæredygtige og innovative produkter. Vi står 100% bag vores produkter, da de ikke kun giver besparelser for dig, men også gør en positiv forskel for vores planet.Derudover fremmer vi denne omstilling ved at støtte velgørende formål. Når du handler med os, giver vi dig derfor mulighed for at vælge, hvilket formål, du gerne vil støtte.

børn sover på sofa

Du bidrager direkte
gennem dit køb.

Med en installation fra 1KOMMA5°, bidrager du ikke kun til din egen energibesparelse, men også til værdifulde samfunds- og miljøprojekter. For os, handler det nemlig ikke kun om at installere solceller; det handler om at skabe en bedre verden sammen med dig.

Du kan vælge mellem:

  • Fjernelse af 4 kg plastik fra verdenshavene gennem EMpower.

  • Bevarelse af 1 kvm naturomrĂĄde gennem Den Danske Naturfond.

  • Levering af solceller til udsatte omrĂĄder i Afrika gennem SolarAid.

Hvert bidrag sker i samarbejde med Contribe, som sikrer, at bidragene nĂĄr frem. Et partnerskab vi er meget glade for i kampen for en bedre verden.

mand bag vindue med sollys pĂĄ ansigt

Vælg mellem forskellige bidrag.

SolarAid

SolarAid er en NGO, der sikrer rene og billige off-grid solcelle-løsninger til dele af Afrika, som ellers ikke er tilsluttet elnettet. Det forbedrer leveforhold, uddannelsesmuligheder og økonomiske muligheder, samtidig med at det reducerer CO2-aftrykket. Det endelige mål er, at man vil eliminere brugen af skadelige petroleumslamper i Afrika i 2030.

empower.eco

Empower.eco skaber værdi ud af plastikaffald. De tillader nemlig samlere, genbrugere og forbrugere at gøre en reel forskel for miljøet, ved at skabe en struktur for genbrugsplast fra A-Z, så alle kan engageres i processen.

Den Danske Naturfond

Den Danske Naturfond har til fokus at bevare, beskytte og genoprette den danske natur. Fonden er fuldkommen uafhængig af regeringen og arbejder som en non-profit organisation, der arbejder for at opkøbe så meget land som muligt, så de kan sikre, at den danske natur og dets dyreliv har plads til at udfolde sig og vokse.

1komma5 energirĂĄdgiver snakker i telefon

Interesseret i at høre mere?

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, kontakt os nu på +45 70 20 74 74, eller udfyld formularen.

Mød menneskerne bag 1KOMMA5° Danmark.

Rasmus Christiansen CEO

Rasmus Christiansen

Administrerende direktør

Rasmus er den ene af de to stiftere af det tidligere Viasol A/S, som nu er blevet til 1KOMMA5° Danmark. Rasmus' primære fokus er på solcelleløsninger til det private segment.

Christoffer Ovesen founding partner

Christoffer Ovesen

Founding Partner

Christoffer er den anden halvdel af vores stifterpar, der etablerede Viasol A/S i 2011. I den daglige gang har Christoffer fokus pĂĄ erhvervs-siden af forretningen.

Tobias Nielsen CRO

Tobias Nielsen

Chief Revenue Officer

Tobias har været en del af 1KOMMA5° Danmark siden 2017, og står nu for det daglige ansvar for salg og markedsføring. Han har været essentiel i udbredelsen af solceller i Danmark.

Emil Helgren CTO

Emil Helgren

Chief Technical Officer

Emil har også været en del af 1KOMMA5° Danmark siden 2017, og er muligvis en af Danmarks største eksperter inden for solceller og el.

Vores historie pĂĄ det danske marked.

Med mere end 10 ĂĄr pĂĄ det danske marked, +6.000 private installationer og +550 erhvervs installationer, er vi blandt de absolut mest erfarne i det danske kongerige.

2011

Virksomheden bliver stiftet som det daværende Viasol A/S.

2018

Komplette løsninger med solceller og batteribanke til husstanden via Viasol Total.

2021

Med over 25% af alle opsatte solcelleanlæg i Danmark, blev vi til Danmarks største solcelle-virksomhed.

2023

Viasol bliver en del af 1KOMMA5°, og skifter officielt navn til 1KOMMA5° Danmark.

Bliv en del af den grønne bølge ligesom 110.000 andre danskere.

Stor hjælpsomhed ved opsætning af det hele. Føles trygt.
Susan Ritterband
Jeg valgte et køb med montering. Det blev udført hurtigt og professionelt. Montørerne kom den dag, de havde sagt at arbejdet skulle foregå. I alt, er jeg godt tilfreds.
Knud-Aage Fisker Larsen
De klarede alt. Desuden en mega god håndværker-oplevelse, både tømrer og elektriker. I det år, der er gået, har jeg smilet hver dag, hvor der var en smule sol.
Arne Fritzen
Virker efter hensigten, og som lovet.
Steven Walsh
Velfungerende anlæg, som blev leveret og monteret som lovet. Flinke og dygtige håndværkere.
Mogens Søndergaard Gregersen
Jeg synes, oplevelsen med Viasol og deres installatør helt igennem har været god. Anlægget blev planlagt og udført professionelt, og har virket fra installatøren var...
Arne Kristensen
AltsĂĄ, ud fra en meget god rĂĄdgiver, som kunne besvare alle beskeder til top. 5 stjerner. Jeg fortryder ikke at have valgt Viasol. Det 100% sikkert.
Martin Jensen
Præcis og fyldestgørende instruktion gennem hele forløbet med opsætning af solceller
Ebbe Fonager Johansson
Viasol har gennem hele processen med etableringen af solceller på huset været meget hurtige, meget venlige, professionelt arbejde på taget, fin oprydning...
Eyvind de Thurah
God og dygtig sælger samt professionelle og friske håndværkere, Både tømrere samt elektrikere lavede pænt arbejde, samt ryddede pænt op efter sig.
John Thorsen
glad familie i sofa med sollys

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan ogsĂĄ ringe til os pĂĄ +45 7020 7474.

Kontakt os nu