Vi har gjort det nemt,
at få vedvarende energi.

Det skal ikke være svært, når du gerne vil gøre en forskel for klimaet og din økonomi. I FN’s Parisaftale blev der fastsat en målsætning om at verdenstemperaturen ikke må stige mere end 1,5 grader inden 2030.

Derfor gør vi vedvarende energi nemt ved at tage dig i hånden fra tanke til handling. Til fordel for dig og for verden.

Solceller på tag med træ i baggrunden

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Beregn potentialet i din husstand og få personlig energirådgivning.

For at finde ud af, hvorvidt solceller er den rette løsning for dig, har vi udviklet en prisberegner, der kan hjælpe dig med at estimere, hvad du har brug for med udgangspunkt i en håndfuld svar.

Vi spørger ind til:

  • Din husstands størrelse og forbrug

  • Hvilke enheder, du har eller påtænker at få

  • Hvordan, du ønsker at få monteret dit solcelleanlæg

Du kan gå igennem beregneren og svare på spørgsmålene på kun 2 minutter. Vi følger gerne op med en uforpligtende samtale med en af vores energirådgivere, så vi kan præcisere beregningen og sikre, at du tager et så velfunderet valg som muligt.

beregner af solcelleløsning

Lad os klare papirarbejdet.

Der kan være en del ting at holde styr på, når man investerer i solceller, herunder f.eks. om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter.

Med 12 års erfaring med opsætning af solcelleanlæg, kender vi processen ud og ind, og du skal derfor ikke bekymre dig om noget.

Vi undersøger det hele for dig og sikrer, at papirarbejdet er i orden, så projektet bygges på det helt rigtige grundlag.

rådgivere fra 1komma5

Vi leverer, monterer og servicerer.

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Du kan både vælge selvmontage, hvis du selv kan klare opgaven, men vi står også til rådighed med nogle af landets bedste fagfolk.

Vores montører og elinstallatører er en del af hhv. Byg Garanti og TEKNIQs garantiordning, og er anerkendte for at være de bedste på markedet:


  • Årets Håndværker 2023

  • Årets Håndværker 2022

  • Årets Håndværker 2021

Vi står klar til at hjælpe med alt, der er relateret til din solcelleløsning. Det hele er inkluderet i prisen, når du vælger en solcelleløsning fra 1KOMMA5.

Medarbejder fra 1KOMMA5 der løfter solceller

Kom i gang i dag.

Trin 1 af 3 af beregning

Hvor mange bor i din husstand?

1

Ca. kWh: 2.550

Kender du dit årlige elforbrug? 

Hvilke af disse enheder har, eller påtænker du
at få til, din husstand?

Hvor overvejer du at få
monteret solceller?

Beregner dit tilbud...

0%

Færdig. Se din beregning nu.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu