Kampagne

Få 50% rabat på batteribanken til dit solcelleanlæg.

Med en stor batteribank og vores intelligente energistyring, går du fra at have et solcelleanlæg, der er mest givende i sommerhalvåret til at have et hybridanlæg, som skaber en fantastisk økonomi hele året rundt. Desto større batteribanken er, desto større er fortjenesten. Derfor runder vi sensommeren af med denne vilde kampagne, der gør det muligt at gøre din husstand selvforsynende til en pris, der ikke er set før.

Forfatter

Magnus Vöge

Opdateret den

Læsetid

2 min
image missing

Spar +21.350 kr., og bliv klar til vinteren

Vores efterårskampagne sætter fokus på batteribankens vigtighed. Batteribanken bliver nemlig kun et vigtigere og vigtigere element i en grøn husstand, hvis man vil følge med i samfundsudviklingen med varmepumper, elbiler og overordnet elektrificering. I denne forbindelse har introduktionen af intelligent energistyring gjort, at man kan få endnu mere ud af sin batteribank, end man nogensinde har kunnet før.

Heartbeat, der er 1KOMMA5°s intelligente energistyringsenhed, optimerer automatisk dit produkt og dit forbrug, så du altid har den billigste strøm i hjemmet og sælger din overskydende strøm til den mest gunstige pris.

Læs mere om Heartbeat – hvad den allerede kan og hvad der er på vej.

Betingelser:

Har du modtaget et tidligere tilbud gennem vores online beregner, kan du kontakte os og få et revideret tilbud, hvor vi gennemgår din sag og inkluderer rabatten, som denne kampagne tilbyder. 

Rabatten på 50% er gældende på følgende batterier:
Ved køb af grundpakken, tilbydes der på yderligere kapacitet, 25% i rabat.
Enphase IQ Battery 3T:
Normalpris: 27.999 kr.
Kampagnepris: 13.999 kr. (Rabat: 14.000)
Kampagnepris pr. ekstramodul (3,5 kWh): 20.250 kr. (Rabat 6.250)
Sungrow SBR 9,6 kWh:
Normalpris: 42.699 kr.
Kampagnepris: 21.349 kr. (Rabat: 21.350)
Kampagnepris pr. ekstramodul (3,2 kWh): 10.725 kr. (Rabat 3.575)

Tilbuddet gælder kun ved køb af et hybrid-solcelleanlæg (solceller, inverter og batteribank) med min. 10 solcellepaneler, samt vores intelligente energistyring, Heartbeat AI, og hvor vi står for hele entreprisen - altså med montage og installation.

kontakt@1komma5.dk / +45 70207474

Har du tidligere været i kontakt med en af vores konsulenter, er du velkommen til at vende tilbage og høre om muligheden for at få et nyt og forbedret tilbud. Dog, fraskriver vi os, at skulle matche alle tidligere udstedte tilbud 1:1, da priser, m.v. på diverse produkter og ydelser, kan have ændret sig over tid. Lige såvel, kan forhandlingen have været unik mellem dig og konsulenten, og der kan være indregnet særlige forhold, herunder bl.a. et særligt tillæg eller en speciel rabat. 

Spar mere når du forbinder Heartbeat til
energikilderne i dit hjem.

Heartbeat er baseret på kunstig intelligens og optimerer automatisk forbruget af dine tilkoblede energikilder, uden du behøver at løfte en finger.

Tilkobl dine solceller, batteribank, varmepumpe og ladestander under ét intelligent styringssystem, som automatisk giver besparelser.

Det er penge direkte ned i lommen.

Heartbeat forbinder dine solceller, ladestander, varmepumpe og batteribank

Energy Trader

Bidrag til et mere stabiliseret elnet, og tjen penge på din overskydende strøm. Helt automatisk.

Med Heartbeat, bliver din overskydende strøm ikke længere solgt uafhængigt af elprisen. Systemet tager nemlig udgangspunkt i, hvornår elprisen – og dermed tarifferne – er højest.

Elprisen og tarifferne er højest, når der er ikke er grøn strøm på elnettet, og man derfor skal følge den pågældende pris for de fossile brændstoffer. Din overskydende strøm kan dermed afhjælpe elnettet med grøn strøm, mens du får den højeste pris for den.

Denne proces hjælper på sigt med at skabe en mere bæredygtig fremtid – til fordel for samfund og verden.

Med Heartbeat får du alt denne funktionalitet for kun 39/kr. om måneden.

Heartbeat intelligent energioptimering på væg

Følg din produktion i Heartbeat Appen.

Få ét samlet overblik over alle dine grønne enheder. Heartbeat-appen samler det hele for dig, så du nemmere får overblik over dine produktion.

Heartbeat app

Se, hvordan Hearbeat sparer dig penge og sælger din strøm.

Du skal ikke selv gøre noget. Du kan bare følge med i, hvordan Heartbeat sparer dig penge og forhandler din strøm til de bedste priser.

Heartbeat app

Sådan optimerer Heartbeat dit hjem.

Heartbeat arbejder for dig dag og nat, så du altid køber den billigste strøm, og sælger den overskydende strøm til højeste pris.

Kl. 08:00

Heartbeat ser, at strømmen er dyr, men at den bliver billig kl. 14, samt at vejrudsigten melder sol med lidt skydække til eftermiddag. Derfor bruges den lille produktion fra solcellerne i husstanden, samt batterikapaciteten, der er tilovers fra forrige dag.

Kl. 14:00

Strømmen er i minus og vejret er lidt overskyet. Batteriet bliver opladt mod betaling fra elnettet. Solcelleproduktionen bliver benyttet i varmepumpen, så huset er varmt til den kommende aften.

Kl. 20:00

Solen er gået ned. Strømmen er dyr. Batteribanken aflades til husets forbrug og varmepumpe. Hen ad natten vil elprisen igen være lav, hvorpå ladning af elbilen vil påbegynde.

Et solcelleanlæg, der altid udvikler sig, kun med Heartbeat.

Helt unikt, er det os i 1KOMMA5° der udvikler det produkt som vi fører. Vi har +150 udviklere dedikeret til udelukkende at videreudvikle Heartbeat's funktionalitet, så du altid er i fronten af de nyeste trends indenfor grøn energi.

Vi har lanceret Heartbeat med Energy Trader, men har meget mere funktionalitet på vej. Snart vil det blive muligt at stille din batteribank til rådighed for elnettet mod betaling, i det vi kalder "VPP". Dertil vil du også snart kunne forbinden din elbils batteribank til Heartbeats intelligente energioptimering, med Vechicle-to-Grid funktionalitet.

Læs mere her, hvor vi går i dybden med hvad der er i vente.

mand med solceller og lys på ansigt

Kontrakter med dine produkter, sikrer at dine besparelser aldrig stopper.

Når man forbinder intelligent energistyring til et produkt, så kræver det at produktet tillader at der åbnes en forbindelse. Det betyder, for de fleste intelligente energistyringsprodukter, at forbindelsen til enhver tid kan fjernes.

Med Heartbeat, har vi indgået kontrakter med alle 1KOMMA5° produktpartnere. Det betyder at du er sikker på forbindelsen til dit produkt altid er åben, så optimeringen af dit energiforbrug fortsætter i hele anlæggets levetid.

Læs mere om vores produkt partnerskaber her.

Enphase batteribank til solceller fra 1komma5