Få en grøn husstand, der udvikler sig løbende med Heartbeat.

Heartbeat er en lille computer med vores software installeret. Denne software udvikles løbende for at forbedre dit system.

Vi har 150 udviklere, der ikke arbejder på andet end at videreudvikle vores produkter og deres funktionalitet, så du altid har den nyeste software i dit produkt - uanset hvornår det er installeret.

+150 udviklere dedikeret til at viderudvikle vores produkter

Stil din batteribank til rådighed for elnettet mod betaling

Udnyt batteriet i din elbil til Heartbeat-optimering

Familie i haven med hus i baggrunden med solceller på taget

Hvad kan du forvente med Heartbeat? 

Får du installeret Heartbeat nu, kan du nyde godt af et forbedret forbrug og Energy Trader-funktionen, der sikrer dig billig strøm hele året rundt. Vi kan dog allerede nu fortælle lidt om nogle af de kommende og spændende funktioner, der er under udvikling:

Frekvensstyring  - et virtuelt kraftværk (VPP)

Den store belastning, der ses på det danske elnet, skaber et behov for at kunne aflaste elnettet. Du har måske hørt om de store batterianlæg, der installeres på industrielt niveau for at afhjælpe problematikken, men i fremtiden bliver det også muligt for dig at bidrage med din egen batteribank.

Du får altså mulighed for at stille dit batteri til rådighed for Heartbeat, så du får betaling for at hjælpe elnettet med at indhente og udsende strøm, når elnettet har behov for det. Vi kan endnu ikke løfte sløret for, hvad kompensationen for dette vil være, men der vil være tale om en betydelig sum penge, der kan have stor betydning for tilbagebetalingstiden på dit anlæg.

Heartbeat intelligent energioptimering

Vehicle-to-Grid (V2G)

Heartbeat kan allerede optimere ladningen af din elbil. En ny lovgivning gør det dog muligt at føre strømmen fra din elbil tilbage til husstanden og/eller elnettet.

Elbiler har oftest et batteri på 40-100 kWh i sig, og i modsætning til de fleste batteribankens kapacitet på 5-10 kWh, betyder det, at du kommer til at have en øget batterikapacitet tilsluttet til din grønne husstand.

Denne øgede kapacitet giver Heartbeat endnu bedre forudsætninger for at optimere dit forbrug, da den kan lagre endnu mere strøm. Dette giver dig en bedre udnyttelse af din strøm og dermed kan dine besparelser blive større.

I forlængelse, vil batterikapaciteten også kunne stilles til rådighed for elnettet gennem frekvensstyring. Du bliver kompenseret pr. kWh-batterikapacitet, du stiller til rådighed, så der er gode forudsætninger for store besparelser med elbil og Heartbeat.

Det er vigtigt at understrege, at Vehicle-to-Grid (V2G) er et meget nyt koncept i Danmark. Du kan dog allerede kontakte din elbilproducent for at høre om deres V2G-muligheder og sikre, at din ladestander både kan lade og aflade din elbil.

Wallbox ladestander til elbil

Der er endnu mere på vej.

Vores +150 udviklere er allerede i fuld gang med at udvikle ovenstående funktioner, men de er også i gang med at bygge meget mere. 

Kontakt os på +45 7020 7474 eller kontakt@1komma5.dk for at høre mere, eller prøv vores beregner nu for at se, hvad du kan spare med et solcelleanlæg og Heartbeat. 

Heartbeat installeret i hjemmet

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu