Kør på solenergi med solceller og ladestander til din elbil.

Med et solcelleanlæg og en ladestander til din elbil, kan du køre gratis på solens energi. Hos 1KOMMA5°, har vi et partnerskab med verdens største producent af ladestandere, Wallbox.

Ladestanderen er Heartbeat-kompatibel og det betyder, at du kan optimere forbruget på din elbil med intelligent energistyring. Du kan altså gøre samfundet en tjeneste, mens du maksimerer dine besparelser ved at lade til den billigste pris.

Lær mere om Wallbox

Fyld bilen med solenergi fra dit eget solcelleanlæg

Optimér forbruget fra elbilen med intelligent energistyring

Oplad altid med den billigst mulige strøm

Wallbox ladestander i garage

Hvorfor skal du vælge solceller og elbil?

Et skifte til elbil er et skifte fra benzin til strøm. Dette vil oftest betyde, at det bliver billigere for dig at "tanke" din bil. Dog er der en udfordring med stigende og variable elpriser, der kan gøre det en smule besværligt at finde ud af, hvor højt elbilens forbrug kommer til at være.

Med solceller, producerer du en masse gratis energi til din husstand. Man plejer at sige, at desto højere dit forbrug er, desto større vil gevinsten fra solcellerne være. Derfor anbefaler vi også, at man installerer en ladestander og inddrager elbilens forbrug i husstanden, da det vil give dig en større gevinst fra solcelleanlægget.

Du kan dermed gøre din elbil uafhængig af de svingende elpriser og lade med grøn energi.

Solceller integreret i tag

Wallbox Commander 2S.

En ladestander med høj effektivitet fra verdens største producent af ladestandere – klar til brug med intelligent energistyring fra Heartbeat.

  • 1-faset: 3,7 eller 7,4 kW ladeeffekt

  • 3-faset: 11 eller 22 kW ladeeffekt

  • Helt sort design

  • Type 2 stik

  • IP 54-beskyttelse

  • 5m opladningskabel

  • Heartbeat-kompatibel

Wallbox commander 2s ladestander til elbiler

Optimeret til brug med grøn energi med 3 smarte ladetilstande.

Du kan bruge Heartbeat-appen til specifikt at vælge, hvordan du vil oplade din elbil med strømmen fra dine solceller.

Det gør du med en af de tre smarte ladetilstande: ECO, SMART & POWER

  1. ECO: Oplad din elbil med strøm, der udelukkende er produceret af dit solcelleanlæg.

  2. SMART: Elbilen oplades med henblik på at være færdig på et bestemt tidspunkt. Ladningen optimeres, så der benyttes mest muligt grøn strøm.

  3. POWER: Elbilen oplades med ladestanderens maksimale ladeeffekt. I denne tilstand bruges en blanding af strøm fra elnettet og egenproduktion.

3 ladetilstande til elbil og solceller

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu