Enphase IQ Batteribanken.

Den markedsførende batteribank til solceller er klar til brug med intelligent energistyring.

Den kendte amerikanske inverter-producent, Enphase, er nu kommet på markedet med deres helt egen innovative batteribank til solcelleanlæg.

Som altid, har Enphase lavet en holdbar løsning, der gør, at de kan tilbyde hele 15 års produktgaranti på deres batteri – en usædvanligt høj garanti på markedet for en batteribank.

Batteriet er lavet med fokus på fremtidssikring, så du er klar til intelligent energioptimering, bl.a. med vores løsning; Heartbeat.

Markedsførende produktgaranti på 15 år

Kompatibel med Heartbeats intelligente energistyring

Amerikansk kvalitet med Enphase

Installation af Enphase batteribank

Enphase IQ Battery 3T & 10T.

  • Kapacitet: 3,5-42 kWh

  • 15 ĂĄrs produktgaranti

  • Output: 1,28-5,12 kW

  • 4 integrerede mikroinvertere / enhed

  • Kan stilles udendørs

  • Heartbeat-kompatibel

Enphase IQ Battery 3T & 10T

Intelligent styring af dit solcelleanlæg med Heartbeat og Enphase IQ Batteribanken.

Med en batteribank, bliver det muligt at optimere dit energiforbrug. Som en unik mulighed, fører vi hos 1KOMMA5° en automatisk, intelligent energistyrings-løsning, der kaldes Heartbeat.

Enphase er en af de få batteribanke, der kan tale sammen med Heartbeat. Dermed kan du, med denne kombination, glæde dig til endnu større besparelser.

Vi er så sikre på produktet, at vi garanterer +2.000 kr. i ekstra besparelse de første 2 år, udelukkende via Heartbeats optimeringer.

1KOMMA5 Danmarks CTO, Emil Helgren, forklarer lidt om Enphase-batteriet og mikroinverteren.

Hvorfor vælge en batteribank til solceller?

Et solcelleanlæg genererer strøm, når solen er oppe. Dette er typisk også der, hvor de fleste er på arbejde. Dermed er der meget overskydende produktion, der normalt sælges direkte til elnettet uden den store gevinst.

Derfor er der store fordele i at eje en batteribank. Denne gør det muligt at oplagre den overskydende strøm fra solcelleproduktionen i dagstimerne, så du kan bruge den om aftenen, natten og morgenen, hvor forbruget er højest i de fleste danske husstande (og elprisen dermed er dyrest).

På denne måde, får du det maksimale ud af din solcelle-produktion og du får en højere selvforsyningsgrad.

Graf: Forbrug vs. elproduktion - udnyt de variable elpriser med heartbeat

FĂĄ mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan ogsĂĄ ringe til os pĂĄ +45 7020 7474.

Kontakt os nu