Sungrow SBR batteribank.

En batteribank til solceller, der er klar til intelligent energioptimering, og sĂĄ endda til en meget overkommelig pris.

Verdens andenstørste inverter-producent, Sungrow, er med deres SBR-batteribank kommet på det danske marked med uhørt meget funktionalitet til en yderst favorabel pris.

Batteribanken kan stilles udendørs og er Heartbeat-kompatibelt, så du kan øge dine årlige besparelser fra dit solcelleanlæg med flere tusinde kroner årligt.

10 ĂĄrs produktgaranti

Kan stilles udendørs

Heartbeat-kompatibel

Sungrow SRB batteribank

Sungrow - SBR

Høj kvalitet, klar til intelligent energioptimering, til billige penge.

  • 9,6-25,6 kWh kapacitet

  • 5-12 kW input/output

  • 10 ĂĄrs garanti

  • Kan altid udvides

  • Kan stilles udendørs

  • Heartbeat-kompatibel

Sungrow er verdens 2. største inverter producent.

Sungrow SBR batteribank

Intelligent energistyring til en overkommelig pris med Heartbeat og Sungrow SBR.

Med en batteribank, bliver det muligt at optimere sit energiforbrug. Hos 1KOMMA5°, fører vi den intelligente energistyringsløsning, Heartbeat, der gør det muligt at optimere dit forbrug helt uden at røre en finger.

Det er vigtigt for os, at Heartbeat er tilgængeligt for så mange som muligt. Derfor har vi også kæmpet for at finde et billigt og godt produkt, der gør det muligt at få en høj ydeevne og god funktionalitet til en pris, de fleste kan være med på - og her er Sungrow det oplagte valg.

Intelligent energistyring med heartbeat

FĂĄ mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan ogsĂĄ ringe til os pĂĄ +45 7020 7474.

Kontakt os nu