Heartbeat Energy Trader – til dig, der vil have billig elektricitet året rundt.

Heartbeats primære funktion er at optimere forbruget i din husstand i samarbejde med dine grønne enheder. Heartbeats Energy Trader-funktion bruger de svingende elpriser til at sikre dig den billigste strøm – uden undtagelser.

Automatisk optimering af dit forbrug ved hjælp af kunstig intelligens

Tilkobling til elnettet og vejrudsigten sikrer dig den billigste strøm

Bliv mere grøn, når Heartbeat automatisk handler strøm

Heartbeat intelligent energioptimering

Udnyt de svingende elpriser – helt automatisk. 

Det er blevet et populært tilkøb, at få batteribank til sine solceller. Det giver nemlig muligheden for at lagre overskydende elproduktion fra solcellerne, så det kan bruges, hvor forbruget reelt ligger – i aftentimerne.

De seneste par år, har “time of use”-funktionen givet forbrugeren mulighed for at indstille et tidspunkt, hvor batteribanken skulle trække el fra elnettet. Denne funktion er smart, men det kræver manuelt arbejde gennem løbende ændring af indstillingerne, så man indhentede strøm på de tidspunkter, hvor prisen rent faktisk er billigst.

Med Heartbeat Energy Trader, automatiseres denne funktion fuldstændigt, så du altid indhenter den billigste strøm – helt uden at løfte en finger.

Graf: forbrug vs. elproduktion

Grøn strøm er billig strøm.

Elprisen er billigst, når den tilgængelige strøm kommer fra vind og sol. Disse energikilder er nemlig blevet tilgængelige uden omkostninger til brændsel.

Dette betyder også, at elpriserne er lave, når elnettet er fyldt op med strøm fra sol og vind. Når Energy Trader køber den billige strøm fra elnettet, får du dermed også mere grøn strøm.

Heartbeat monteret i hjemmet

Heartbeat-husstande for et grønnere og mere stabilt elnet. 

Det er en selvfølge, at køb og salg af grøn strøm er en gevinst for elnettet. Det betyder også, at det er en gevinst for hele Danmark, hvis størstedelen af danske husstande er Heartbeat-forbundne.

Vi producerer store mængder vedvarende energi i Danmark, og selvom grøn strøm er godt, så kan vi også overbelaste elnettet, hvis der ikke er plads til de store mængder strøm. Det er i disse perioder, hvor elnettet er overbelastet, at vi ser negative elpriser. Lader du din batteribank i disse perioder, vil Heartbeat kunne bidrage til at stabilisere elnettet, mens du sparer penge.

Der er dog også perioder, hvor der er mangel på grøn strøm på elnettet. Dette gør, at elnettet fyldes med sort strøm fra fossile brændstoffer. I disse perioder er elprisen dyr og spotprisen høj.

Spotprisen er bl.a. den pris, som overskydende solcelleproduktion sælges til. Heartbeat ville derfor også time salget af strøm til disse perioder, så du er sikret salg til den højeste pris. Du bidrager dermed med grøn strøm til elnettet, når der er behov for det, mens du tjener mest muligt.

Familie med elbil udenfor deres husstand

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu