Solcelleinstallationer

Få solceller integreret i tagløsningen med GSE montagesystem

GSE montagesystemet repræsenterer en revolutionerende tilgang til solcelleinstallation, hvor æstetik er i fokus. Tidligere blev solceller ofte anset som uhensigtsmæssige tilføjelser til bygninger, men med GSE integreres de sømløst i taget. Dette innovative system tilbyder ikke kun æstetik, men også holdbarhed og effektivitet.

Forfatter

Magnus Vöge

Opdateret den

Læsetid

5 min
image missing

GSE montagesystem repræsenterer en banebrydende tilgang til montering af solceller, hvor æstetik er en prioritet på linje med effektivitet og holdbarhed. Den øgede fokus på æstetik er en vigtig udvikling inden for solcelleteknologien.

Tidligere blev solcellepaneler nemlig ofte betragtet som æstetisk knap så hensigtsmæssige tilføjelser til bygningers udseende, hvorfor mange var lidt tilbageholdende med at investere i denne vigtige teknologi.

Heldigvis er der sket rigtig meget på denne front. Dels er solcelleløsningerne på markedet blevet pænere, og samtidig har vi alle sammen vænnet os mere til, hvordan solceller ser ud og har derfor en mindre kritisk tilgang til dem.

Samtidig bliver der også løbende udviklet nye monteringsløsninger, som gør solceller til en mere integreret del af bygningens udseende. GSE montagesystem er et eksempel på netop dette.

Med GSE montagesystem har man således formået at skabe en revolutionerende tilgang til solcellemontage, der ikke kun prioriterer effektivitet og holdbarhed, men også æstetik. 

Deres innovative systemer muliggør en næsten glidende integration af solcellepaneler i forskellige tagmaterialer og arkitektoniske designs. 

Det betyder, at solcelleanlægget ikke længere behøver at virke som en påtrængende tilføjelse, men i stedet kan det være en naturlig og smukt integreret del af bygningens udseende.

Prøv vores prisberegner og få et tilbud på solceller

Med GSE montagesystem bliver solcellerne en del af dit tag.

Med det innovative GSE montagesystem bliver solcellerne en organisk del af dit tag. I stedet for den klassiske løsning, hvor solcellerne ligger ovenpå taget, bliver solcellerne med GSE montagesystemet en integreret del af taget.

Dit tag får således en helt ny dimension af funktionalitet og æstetik. Det innovative system giver mulighed for en næsten usynlig installation af solcellepanelerne direkte på taget, hvilket skaber en harmonisk symbiose mellem solenergi og arkitektur.

GSE In-Roof systemet er et vandtæt montagesystem, der er designet til at kunne installeres på forskellige typer tage med en hældning mellem 10 grader og 50 grader. Dets alsidige design gør det kompatibelt med næsten alle typer solcellepaneler, hvilket giver fleksibilitet og tilpasningsmuligheder for forskellige installationsmiljøer, uanset om det er til renovering eller nybyggeri.

Systemets plader, lavet af holdbart polyethylen (HDPE), sikrer en lang levetid og pålidelig ydeevne. Pladerne monteres sikkert på taglægterne som en del af taget, og montageskinnerne, der fastgøres med ankre, sikrer en stabil og solid installation. Modulklemmerne, som kan justeres i højden, fastgøres på montageskinnerne og giver mulighed for sikker og præcis fastgørelse af solcellepanelerne.

 

Den diskrete montering eliminerer behovet for synlige beslag eller fastgørelsessystemer, hvilket resulterer i en ren og ubrudt tagflade. Med GSE montagesystem kan solcellerne smyge sig ind i tagets konturer og design, hvilket giver en elegant og integreret løsning. 

Resultatet er en smukt integreret solcelleløsning, der ikke kun producerer vedvarende energi, men også forbedrer bygningens udseende.

Læs mere om vedvarende energi
Solcelle montering

En løsning for dig, der går ekstra meget op i æstetik.

GSE montagesystem tilbyder en unik løsning for de husejere, der vægter æstetik ekstra højt. Systemet er skabt med det formål at integrere solcellepanelerne smidigt i taget, hvilket resulterer i en elegant og ensartet tagflade uden synlige beslag eller fastgørelsessystemer.

Det er ikke et system som kommer med andre praktiske fordele, så hvis du vælger at prioritere en investering i et GSE montagesystem, skal du vide, at det udelukkende er en investering i æstetikken af din solcelleløsning.

Det er altså en investering for dem, der prioriterer æstetik og ønsker en elegant og diskret integration af solcellepaneler i deres tag.

Læs mere: Placering af solceller

Læs også: Solceller på jorden

Få solceller monteret med GSE montagesystem hos 1KOMMA5°.

Hvis du er en af dem, som prioriterer æstetikken ekstra højt, hjælper vi dig med glæde hos 1KOMMA5° Danmark. Vi tilbyder nemlig integrerede solcelleløsninger, hvor det netop er et GSE montagesystem, der bruges, når solcellerne skal integreres i taget.

Med solceller integreret i din tagflade får du ikke kun en æstetik flot løsning, du kan også nyde godt af alle de andre fordele, som solceller kommer med.Du kan se frem til at producere din egen grønne og bæredygtige energi direkte fra solens stråler, hvilket betyder, at du reducerer dit aftryk på miljøet. Derfor træder du også frem som en vaskeægte klima-pioner, der bidrager til bevarelsen af planeten for fremtidige generationer.

Som om det ikke var nok, kan solenergi også hjælpe med at nedbringe dine energiomkostninger på lang sigt, da du vil være mindre afhængig af traditionelle energikilder og de stadigt stigende elpriser

Så hvorfor vente?

Læs mere: CO2-neutrale energikilder

Få et tilbud på solceller allerede i dag