Norlys-rabat: Spar 10% på hele din ordre

Norlys og 1KOMMA5°:
Et samarbejde for bæredygtig energi.

Velkommen til!

På denne side, vil vi gerne præsentere lidt af tankerne bag det spændende samarbejde mellem Norlys og solcellevirksomheden 1KOMMA5°. Dette partnerskab fokuserer nemlig på at levere bæredygtige energiløsninger til hele Danmark.

Som en del af samarbejdet, tilbyder vi, at Norlys’ medarbejdere får gratis og uforpligtende rådgivning, samt en eksklusiv rabat på 10% af hele købet af et solcelleanlæg fra 1KOMMA5°.

Spar op til 70% på din elregning

Vi håndterer alt fra rådgivning til service

Vi har +12 års erfaring og +7.000 installationer i Danmark

Norlys partner aftale

Et godt samarbejde, der gavner dig.

Samarbejdet mellem Norlys og 1KOMMA5° Danmark kombinerer ekspertise, faglighed og professionalisme fra begge virksomheder med ét enkelt formål: at fremme vedvarende energi og energibesparelser til danske husstande.

Ved at integrere Norlys’ omfattende energiløsninger med 1KOMMA5° Danmarks avancerede solcelleteknologi, skabes der en synergi, der gavner både forbrugere og miljøet.

Som en del af samarbejdet, tilbyder vi, at Norlys’ medarbejdere får en eksklusiv rabat på 10% af hele købet af et solcelleanlæg fra 1KOMMA5°.

Solceller på tag og familie i have

Det helt store mål.

Vi er Europas førende leverandør af grønne energiløsninger. Vores mål er, at stoppe verdenstemperaturen med at stige mere end 1,5 grader inden 2030.

Og hvordan vil vi gøre det? Det kræver, at vi gør det attraktivt og nemt at gøre sin egen husstand mere selvforsynende gennem innovative teknologier og løsninger som solceller, husbatterier, varmepumper og ladestandere til elbiler.

Solceller på tag og familie i have

Vi gør det nemt at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Bliv en del af den grønne bølge ligesom 110.000 andre danskere.

De klarede alt. Desuden en mega god håndværker-oplevelse, både tømrer og elektriker. I det år, der er gået, har jeg smilet hver dag, hvor der var en smule sol.
Arne Fritzen
Stor hjælpsomhed ved opsætning af det hele. Føles trygt.
Susan Ritterband
Jeg valgte et køb med montering. Det blev udført hurtigt og professionelt. Montørerne kom den dag, de havde sagt at arbejdet skulle foregå. I alt, er jeg godt tilfreds.
Knud-Aage Fisker Larsen
Virker efter hensigten, og som lovet.
Steven Walsh
Velfungerende anlæg, som blev leveret og monteret som lovet. Flinke og dygtige håndværkere.
Mogens Søndergaard Gregersen
Jeg synes, oplevelsen med Viasol og deres installatør helt igennem har været god. Anlægget blev planlagt og udført professionelt, og har virket fra installatøren var...
Arne Kristensen
Altså, ud fra en meget god rådgiver, som kunne besvare alle beskeder til top. 5 stjerner. Jeg fortryder ikke at have valgt Viasol. Det 100% sikkert.
Martin Jensen
Præcis og fyldestgørende instruktion gennem hele forløbet med opsætning af solceller
Ebbe Fonager Johansson
Viasol har gennem hele processen med etableringen af solceller på huset været meget hurtige, meget venlige, professionelt arbejde på taget, fin oprydning...
Eyvind de Thurah
God og dygtig sælger samt professionelle og friske håndværkere, Både tømrere samt elektrikere lavede pænt arbejde, samt ryddede pænt op efter sig.
John Thorsen
Mand med solceller i døråbning

Intelligent optimering af dit elforbrug med Heartbeat.

Heartbeat er vores helt egen intelligente teknologi, der optimerer dit forbrug ved at analysere forbrugsmønstrene i din husstand og løbende aflæse vejrudsigten og elbørsen for de kommende 24 timer.

Dette bruger den til at sikre, at du altid køber og sælger din strøm til den bedste pris – helt automatisk.

Der er ingen tvivl om, at Heartbeat kommer til at gøre en forskel for dig. Derfor garanterer vi, at Heartbeat vil spare dig mindst 2.000 kr. pr. år, de første 2 år.

Få nemt overblikket i Heartbeat App, hvor du altid kan følge med i din produktion og hvordan strømmen fordeles i dit hjem.

Solceller på tag og familie i have

Få nemt finansiering gennem Santander Consumer Bank.

Alle skal have mulighed for at deltage i den grønne omstilling. Vores samarbejde med Santander Consumer Bank gør det muligt at tilbyde bindingsfrie lån med lav rentesats på blot 2,98%.

En finansieret solcelleløsning er også en god forretning. Oftest, vil dine månedlige besparelser på elregningen dække afdragene på finansieringen og sågar give dig et overskud.

Det skal være nemt at gøre det rigtige.

Solceller på tag og familie i have

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu