Sungrow SG standard-inverteren.

En 3-faset inverter til en pris, de fleste kan være med på.

Med et fokus på høj effektivitet til den, har Sungrow formået at blive verdens 2. største inverter-producent. Sungrow SG-inverteren giver dig et højt input/output på tværs af 3 faser til en pris, de fleste kan være med på.

3-faset inverter

Kan stilles udendørs

Kommer med integreret app-overvågning

Sungrow inverter

Sungrow SG hybrid-inverteren.

  • 10 års garanti

  • 2 MPPT (Kan opsættes på 2 tagflader)

  • 3-faset inverter

  • Input: 7,5 kW - 18 kW

  • Output: 5 kW - 12 kW

  • IP65-beskyttelse - kan opsættes udendørs

  • App-overvågning

Sungrow inverter

Følg med i dit solcelleanlægs produktion i realtid.

Sungrow SG kommer med sin helt egen app, så du kan følge med i produktionen fra dine solcellepaneler i realtid. Appen kan tilgås på computer eller downloades på mobil, så du kan følge med, uanset hvor du er. Herunder vil det være muligt at se analyser af din produktion og udregne dine besparelser på årsbasis.

OBS: Da Sungrow SG-inverteren ikke kan kombineres med et batteri, er det ikke Heartbeat-kompatibelt. Her henviser vi til Sungrow SH, såfremt du ønsker at koble intelligent energistyring fra Heartbeat med i dit anlæg.

Sungrow appen/hjemmesiden

Kan opsættes udendørs.

Med Sungrow SG-inverteren, har du mulighed for at vælge mellem indendørs og udendørs opsætning. Derfor behøver det ikke at være en udfordring, hvis du ikke har pladsen eller lysten til at have det stående indenfor i dit hus.

Sungrow inverter og batteribank

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu