Sungrow SH hybrid-inverteren.

For den prisfokuserede, der ønsker intelligent energioptimering på 3 faser.

Sungrow er, som et resultat af deres dedikation til at levere høj effektivitet til en lav pris, blevet verdens 2. største inverter-producent.

Med Sungrows hybrid-inverter, kan vi altså tilbyde en holdbar 3-faset inverter med højt input/output, så du er klar til at udnytte solens energi på en intelligent måde, uanset hvor mange solceller, du installerer på din tagflade.

3-faset inverter

Kan stilles udendørs

Heartbeat-kompatibel

Sungrow hybrid-inverter udenfor

Sungrow SH hybrid-inverter

  • 10 ĂĄrs garanti

  • 2 MPPT (Kan opsættes pĂĄ 2 tagflader)

  • 3-faset inverter

  • Input: 7,5 kW - 15 kW

  • Output: 5 kW - 10 kW

  • IP65-beskyttelse - kan opsættes udendørs

  • Heartbeat-kompatibel

Sungrow SH hybrid-inverter

Klar til intelligent energioptimering med Heartbeat.

Vores Sungrow-produkter er kompatible med Heartbeat. Med sammenkoblingen af Heartbeat og et SunGrow hybrid-system, bliver dit solcelleanlæg udnyttet til det maksimale.

Helt automatisk, bruger Heartbeat din batteribank til at oplade og lagre strøm, når strømmen er billigst og sælge, når den er dyrest. Med kunstig intelligens, lærer den dit forbrug at kende, og kan dermed løbende spare dig flere og flere penge.

Denne kombination kan spare dig flere tusinde kroner om året, som en bonus til de besparelser, du får fra dit solcelleanlæg.

Intelligent energistyring med heartbeat

Kan opsættes udendørs.

Som noget unikt, har du mulighed for at sætte både Sungrows inverter og batteribank inden- og udendørs; en funktion, som kun findes i meget få produkter i Danmark.

Derfor behøver det ikke at være en udfordring, hvis du ikke har pladsen eller lysten til at have det stående indenfor i dit hus.

Sungrow hybrid-inverter udenfor

FĂĄ mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan ogsĂĄ ringe til os pĂĄ +45 7020 7474.

Kontakt os nu