Enphase IQ8-mikroinverteren.

Maksimér din solcelleproduktion med mikroinvertere af højeste kvalitet.

Med Enphase-mikroinvertere, bliver det muligt at optimere hvert enkelte panel i dit solcelleanlæg. Gennem den medfølgende app, kan du følge med i produktionen fra hvert enkelte panel, så du også kan opdage fejl eller skygge på individuelle paneler.

Dertil er du, med 25 års garanti på Enphases IQ8-mikroinverter, sikret, at inverteren ikke længere er en stopklods for, hvor længe dit solcelleanlæg kan producere strøm. Dermed er du garanteret 25 års produktion med øget styring af de individuelle paneler.

Markedsførende produkt- og servicegaranti på 25 år

Optimering og overvågning af individuelle paneler

Maksimal produktion i delvise skyggeforhold

Mikroinvertere der er ved at blive monteret på et tag

Produktspecifikationer for Enphase IQ8HC-mikroinvertere.

  • 25 års garanti

  • Skyggeoptimerer dit solcelleanlæg

  • Flerfaset IQ-kabling fordeler spændingen over 3 faser

  • Fuldkommen fleksibel montering af paneler

  • Input/Output: 560W/380W

  • Lufttemperatur: -40°C til 65°C

  • Heartbeat-kompatibel

Enphase mikroinvertere

De tre s’er: skyggeforhold, strengning og strenginvertere.

Strenginvertere kører, som navnet antyder, på ‘strenge’ af solceller. Dette betyder, at man sætter en række paneler sammen, så de kører på den samme ledning til én inverter. Alle panelerne er dermed forbundne, og de producerer maksimalt det, som den laveste fællesnævner gør.

Derfor kan produktionen ved et anlæg med strenginvertere påvirkes markant, hvis der eksempelvis er et blad eller skygge fra en skorsten, der dækker et enkelt panel. Dermed kan man hurtigt tabe en del af sin elproduktion.

For mikroinverteren er dette ikke en udfordring.

Mikroinvertere vs. klassisk strenginverter

Nye standarder for invertere med 25 års garanti.

Hos 1KOMMA5°, indførte vi, som de første i Danmark, 25 års totalgaranti på vores solceller. Der var dog stadig en udfordring med inverteren, der typisk kun havde 10-15 års garanti.

Nu har vi gjort noget ved det, og endnu engang er vi de første i Danmark, der kan introducere hele 25 års produktgaranti på vores Enphase IQ8-mikroinvertere.

Vi står derfor med et gennemtestet produkt, hvor Enphase har sikret, at du står med et solcelleanlæg, der kan producere i mindst 25 år.

Mikroinverter-opsætning delt op

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu