Solenergi

Nu lancerer Enphase deres energisystem i Danmark.

Opfinderen af mikroinverteren, Enphase Energy, er nu kommet til Danmark med deres serie af revolutionerede energioptimerings-produkter. Det gør de med en eksklusiv-samarbejdsaftale med os, 1KOMMA5°. Fremadrettet kommer vi til at være eksklusiv-udbyder af deres IQ8-mikroinvertere og IQ-batterier.

Forfatter

Mohammed Ayoub

Opdateret den

Læsetid

4 min
image missing
1KOMMA5 Danmarks CTO, Emil Helgren, forklarer lidt om Enphase-batteriet og mikroinverteren.

Markedets længste garantier og optimal udnyttelse af dit solcelleanlæg med mikroinvertere.

Den amerikanske virksomhed, Enphase, kom på markedet i 2006, hvor de introducerede deres unikke produkt: mikroinverteren.

Mikroinverteren er løsningen på et alment solcelle-problem, der normalt opsættes med det, man kalder en strenginverter. Her bygges systemet på strenge af solceller, der er forbundet til én central strenginverter. Med denne opsætning, så bliver alle panelerne påvirket, hvis et enkelt panel er dækket af skygge. Læs mere om forskellen på streng- og mikroinvertere her.

Enphase har løbende opdateret og udviklet deres produkt, så de, med deres nyeste IQ8-mikroinverter, har opnået en kvalitet, der ikke er set lignende på solcellemarkedet. En normal strenginverter skal normalt udskiftes efter 10-15 år, hvorefter man skal geninvestere i en ny inverter. Enphases’ IQ8-mikroinverter har en produktgaranti på 25 år – og det er en ny milepæl for solcellebranchen.

Prøv vores prisberegner

En kvalitetsløsning til solceller, der holder.

Enphase er dog ikke færdige med at forkæle det danske marked. De har nemlig også inkluderet “IQ Battery”, der kommer med en produktgaranti på 15 år. Dette står stærkt i kontrast til den typiske produktgaranti på batteribanke, der ligger på mellem 5-10 år.

Enphases’ gennemgående fokus på holdbarhed og kvalitet slår altså markedet på alle parametre.

For mere information om de nye Enphase-produkter kan man læse om deres mikroinvertere og deres batterier.

Enphase - opfinder af mikroinverteren.

Amerikanske Enphase Energy er verdens førende leverandør af mikroinverter-baserede sol- og batterisystemer. Gennem årene har Enphase leveret ca. 68 millioner mikroinvertere, og mere end 3,5 mio. Enphase-baserede systemer er blevet implementeret i 145 lande. 

Læs mere om Enphase på deres hjemmeside.