Et grønt hjem

Vi baner vejen for en bæredygtig fremtid med lave elregninger.

I forlængelse af, at vi bliver en del af 1KOMMA5°, udvides vores vision om en grønnere fremtid og vores mulighed for at gøre en reel forskel forbedres.

Forfatter

Mohammed Ayoub

Opdateret den

Læsetid

5 min
image missing

Fra elregningen til et grønnere samfund: Intelligent styring skaber bæredygtig forskel.

Viasol er blevet en del af 1KOMMA5°-gruppen – noget som helt fundamentalt ændrer måden, vi tænker om solceller. Men ikke nok med det, så giver det os også muligheden for at være endnu mere ambitiøse ift. vores visioner.

Vores formål har altid været at bidrage til et grønnere Danmark. Et land, der kører på grøn energi skabt af solceller, som i samme ombæring kan hjælpe vores kunder med at få kontrollen over deres elforbrug.

Som en del af 1KOMMA5° bliver det nu også muligt at udvide vores vision med et reelt mål om at stoppe temperaturstigningerne på verdensplan med at stige med 1,5 grader – via en elektrificering af husstande, der er optimeret med intelligent energistyring.

Vi vil stadig give vores kunder en alt-i-én løsning med Danmarks førende produkter. 1KOMMA5°-visionen bygger blot på vores mål med de nyeste teknologier. Først og fremmest giver samarbejdet vores kunder nem adgang til solceller, batteribanke og ladestandere.

Dertil er det – med den revolutionerende energistyring (Heartbeat) - muligt at kunne samle disse enheder, koble dem op til elnettet og udnytte bl.a. den kunstige intelligens til at optimere enhederne og dermed ens forbrug. Målet er både at give kunderne flere penge mellem hænderne, men på samfundsplan betyder det også større CO2-besparelser og udligning af de ellers enorme udsving i elnettets spidsbelastningsperioder.

I sidste ende handler det om at få Danmark til at være et 100% CO2-neutralt land, hvor særligt elektrificeringen af de danske husstande, understøttet af solenergi, er en af de store faktorer.Som en del af 1KOMMA5°, vil vi, hos Viasol, gøre alt, hvad vi kan for at udbrede de grønne teknologier i Danmark, så vi sammen kan nå målet om at blive CO2-neutrale og at undgå, at verdenstemperaturen stiger med 1,5 grader.

Prøv vores prisberegner

Relaterede artikler.

Se alle blogs

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål.

Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage mellem 9-16.

Kontakt os nu på +45 70 20 74 74 eller kontakt@1komma5.dk, så kan vi hjælpe dig videre med din grønne husstand, eller bare svare på dine spørgsmål.

1komma5 rådgivere sidder klar til at hjælpe fra 9-16