SunPower Performance 6.

Med Performance-panelet fra verdens ældste, aktive solcelleproducent, SunPower Maxeon, er du helgarderet på alle parametre. Her er varemærker som kvalitet, teknologi, holdbarhed, garantier, bæredygtighed og etik nogle af kendetegnene ved deres produkter.

Topkvalitet fra verdens førende solcelleproducent

25 års produkt-, ydelse- og servicegaranti

Produceret med fokus på bæredygtighed og etik

Sunpower performance 6 solcellepanel

Produktspecifikationer for SunPower Performance.

  • 405 Watt Peak

  • Shingled Cell-solceller

  • 25 års produkt-, service- og ydelsesgaranti

  • Dimensioner: 180,8 / 108,6 / 3 cm

  • Ikke-kinesisk silicium*

  • Produceret af SunPower Maxeon (US)

*Langt de fleste danske solpaneler benytter silicium, der er udvundet under uetiske arbejdsforhold i bl.a. Kina. Med SunPower Performance 6, får du et solcellepanel uden kinesisk silicium.

Sunpower performance 6 solcellepanel fra 1komma5

En perfekt teknologi til det danske vejr.

SunPower har pga. den smarte Shingled Cell-teknologi en betydeligt bedre ydeevne i skyggeforhold og diffust lys end normale solceller. Dette er særligt vigtigt i Danmark, hvor det er begrænset med soltimer. Dertil ligger SunPower Performance 6-solpanelet, med sine 405 Watt Peak, i toppen af det danske marked.

Shingled Cell-teknologien.

Gennem årene har solceller udviklet sig en del. Man startede med blå polykrystallinske solceller, der efterfølgende blev til monokrystallinske solceller (mono PERC).

Udfordringen med mono PERC-solceller er, at de har en række problemer inden for ydeevne og holdbarhed, bl.a. fordi de er ret skrøbelige, skygge påvirker deres ydeevne markant og at designet i solcellepanelerne ikke er hensigtsmæssigt ift. at få det maksimale ud af af panelets overflade.

Man har derfor udviklet mono PERC-teknologien til de såkaldte “Half Cut”-solcellepaneler. Her har man halveret de individuelle solceller, hvilket fører til, at man har en bedre ydeevne og holdbarhed. Dog har man stadig mange af de samme udfordringer, som ved normale mono PERC-solceller.

Derfor udviklede man “Shingled Cell”-teknologien, som er en helt anden måde at sammensætte solceller på. Her er resultatet længere holdbarhed, bedre ydeevne og et mere effektivt design ift. at udnytte hele panelet.

video omkring sunpower performance shingled cell teknologien

Holdbarheden i SunPower Performance-panelet.

SunPower Maxeon er blandt de bedste, når det kommer til holdbarheden på solcellepaneler. Derfor kan de også tilbyde markedets bedste garantier.

Med 25 års produkt-, ydelse- og servicegaranti kan man dermed nyde godt af besparelser på elregningen i minimum 25 år. Selve holdbarheden estimeres til at være endnu højere.

Det kan for mange lyde voldsomt, når man taler om så lange garantier. Et af spørgsmålene er, om man kan regne med, at virksomheden ikke er gået konkurs. SunPower Maxeon har allerede eksisteret i 35 år og har med en lang række af investorer understreget, at der er tale om en meget stabil virksomhed.

video med sunpower performance holdbarhed

Skyggeoptimerede solceller.

SunPower Performance-solceller er også suveræne, når det kommer til skyggeforhold og diffust lys. Denne video forklarer forskellen mellem forskellige typer solceller og hvordan de præsterer i skygge sammenlignet med Shingled Cell-teknologien.


Med mono PERC- og Half Cut-solceller, kan så meget som et blad på solcellerne nemlig betyde, at et helt solcellepanel næsten ikke producerer noget elektricitet. Med Shingled Cell-solceller er teknologien derimod så intelligent, at den producerede elektricitet i resten af solcellepanelet ikke bliver påvirket af et enkelt punkt med skygge.

Udover en bedre produktion i skyggeforhold, så kan SunPower Performance-solceller også præstere bedre i det, vi kalder diffust lys. Dette dækker over den type lys, vi har i Danmark, når der er overskyet – som det jo ofte er.

Her præsterer Shingled Cell væsentligt bedre end eksempelvis Mono PERC.

video om sunpower performance panelet i skyggeforhold

Bæredygtighed og kundetilfredshed.

SunPower Maxeon er blevet kendte på solceller i topkvalitet med fokus på bæredygtighed og kundetilfredshed.

Når du vælger produkter fra SunPower Maxeon, kan du altså være sikker på, at der er tænkt bæredygtighed og samfundsbevidsthed ind fra start til slut. Dette har de i flere år også vundet en række priser for.


Derudover er SunPower Maxeon også kendte for deres serviceniveau. De kører deres “SunPower Advantage Program”, der sikrer, at alle installationer af SunPower Maxeon solcellepaneler sker af certificerede fagfolk, så installationerne altid er korrekt udført.

SunPower bæredygtighed og kundetilfredshed

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu