SunPower Maxeon 3. Verdens førende solcellepanel.

Med den højeste ydeevne og holdbarhed på markedet, har du nu muligheden for at få de bedste solcellepaneler på markedet.

Du får 40 års produkt-, ydelses- og servicegaranti, pakket ind i de mest bæredygtige paneler i branchen. SunPower Maxeon er leverandør til bl.a. NASA, Apple og FedEx.

Hele 40 års produkt-, ydelses- og servicegaranti

Verdens bedste kvalitet fra amerikanske SunPower Maxeon

Verdens første IFLI-certificering for bæredygtighed

Sunpower Maxeon 3 solcellepaneler på tag med pool

SunPower Maxeon 3.

SunPower Maxeon's flagship panel, som ofte bliver betegnet som værende verdens bedste solcellepanel.*

  • 420 Watt Peak

  • 40 års produkt-, service- og ydelsesgaranti

  • Maxeon Back Contact-solceller*

  • Ikke-kinesisk silicium

  • Dimensioner: 104,6 / 181,2 cm

  • Produceret af SunPower Maxeon (US)

Maxeon-panelet er, af flere medier, bl.a. Forbes, blevet kåret til verdens bedste solcellepanel.

Maxeon Back Contact-solceller er en patenteret teknologi fra SunPower Maxeon, som tillader bedre forbindelse mellem solcellerne og de bagvedliggende plader. Dette fører til en øget produktion og forbedret ydeevne i skyggeforhold.

Sunpower maxeon 3 solcellepanel fra 1KOMMA5

De bedste i solcellebranchen.

SunPower har i mange år været i fronten af solcellebranchen. Siden deres fusion med firmaet Maxeon, har de simpelthen være ustoppelige. Fusionen har nemlig bragt de to virksomheders teknologier sammen under et brand; SunPower Maxeon, og det har tilladt et solcellepanel, der er langt foran konkurrenterne – både ift. ordentlige produktionsforhold og kvalitet.

Der er tale om det første solcellepanel i verden, der har fået IFLI-mærkatet, så det er muligt at se miljøaftrykket fra hvert enkelte panel. Dertil har de også formået at få en ‘Cradle-to-Cradle’ bronze-certificering, samt LEED- og BREEAM-certificeringer.

Læs mere om certificeringerne her

Bag facaden på SunPower Maxeon.

SunPower Maxeon 3 er designet til at skille sig ud. Fra markedets bedste ydeevne og holdbarhed til ekstraordinær teknologi, der sikrer dig det bedste panel i verden.

Et solcellepanel fra SunPower Maxeon vil i det første år producere op til 25% mere energi end det konventionelle solcellepanel. Løbende vil dette tal blive højere, da panelets ydeevne falder mindre (max 0.25%) årligt. Dette betyder, at forskellen, efter 25 år, vil være helt op til 35% ift. det konventionelle solcellepanel.

Sunpower maxeon 3 verdens bedste solcellepanel

Holdbarheden i SunPower Maxeon 3.

Som tidligere nævnt, er SunPower Maxeon 3 blandt de bedste, når det kommer til deres solcellers holdbarhed; og derfor tilbyder de også industriens bedste garantier. Med hele 40 års produkt-, ydelses-, og servicegaranti, kan man med SunPower Maxeon 3-solceller være sikret besparelser i lige så lang tid, som garantien på et normalt hældningstag.


40 år er selvfølgelig en meget lang periode, og en længere periode end størstedelen af virksomheders levetid. Med SunPower Maxeon, har man dog at gøre med en virksomhed, der allerede har eksisteret i 35 år. Dertil har SunPower Maxeon en række investorer bag dem, som gør, at de er meget stabile. Her er Total S.A., en af de største virksomheder i energibranchen, hovedinvestor.

Sunpower maxeon holdbarhed

Skyggeoptimerede solceller.

SunPower Maxeon-solceller er også suveræne, når det kommer til skyggeforhold og diffust lys. Denne video forklarer forskellen mellem forskellige typer solceller og hvordan de præsterer i skygge sammenlignet med Shingled Cell-teknologien.


Med mono PERC- og Half Cut-solceller, kan så meget som et blad på solcellerne nemlig betyde, at et helt solcellepanel næsten ikke producerer noget elektricitet. Med Shingled Cell-solceller er teknologien derimod så intelligent, at den producerede elektricitet i resten af solcellepanelet ikke bliver påvirket af et enkelt punkt med skygge.

Udover en bedre produktion i skyggeforhold, så kan SunPower Performance-solcellerne også præstere bedre i det, vi kalder diffust lys. Dette dækker over den type lys, vi har i Danmark, når der er overskyet – som det jo ofte er.


Her præsterer Shingled Cell væsentligt bedre end eksempelvis mono PERC.

maxeon 3 solceller med skygge på

Bæredygtighed og kundetilfredshed.

SunPower Maxeon er blevet kendte på solceller i topkvalitet med fokus på bæredygtighed og kundetilfredshed.

Når du vælger produkter fra SunPower Maxeon, kan du altså være sikker på, at der er tænkt bæredygtighed og samfundsbevidsthed ind fra start til slut. Dette har de i flere år også vundet en række priser for.


Derudover er SunPower Maxeon også kendte for deres serviceniveau. De kører deres “SunPower Advantage Program”, der sikrer, at alle installationer af SunPower Maxeon solcellepaneler sker af certificerede fagfolk, så installationerne altid er korrekt udført.

Sunpower awards: BBB Rating: A+, PV Magazine Award, Cradle to Cradle og Green Builder media

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu