1KOMMA5° Full Black-solceller.
Etisk produceret. Høj kvalitet.

Få høj kvalitet, ydeevne og holdbarhed med solcellepaneler, der er produceret under etiske forhold og med tysk silicium. 1KOMMA5° Full Black er et af de mest effektive solcellepaneler på markedet med nogle af markedets længste garantier.

Se produkt

Produceret med udelukkende tysk silicium

Høj effektivitets panel med hele 420 Watt Peak

Produceret af os, 1KOMMA5°

1KOMMA5 full black solcelle

Produktspecifikationer for 1KOMMA5° Full Black.

- 420 Watt Peak
- 25 års produktgaranti
- 30 års ydelsesgaranti
- Half-cut-solcelleteknologi
- 21,8 % effektivitet
- Tysk silicium*
- Dimensioner: 172,2 / 113,4 / 3,3 cm
- Produceret af 1KOMMA5°

*Langt de fleste danske solpaneler benytter silicium, der er udvundet under uetiske arbejdsforhold i bl.a. Kina. Med 1KOMMA5°-panelet, får du et panel, hvor etikken har været i højsædet.

1KOMMA5 full black solcellepanel

Hvad skal det betyde, når vi siger half-cut, høj watt peak og markedsførende garantier?

Half-cut-teknologi er efterhånden standard i solcellepaneler, men alligevel skiller 1KOMMA5°-solcellepanelerne sig markant ud. Med 25 års produktgaranti og 30 års ydelsesgaranti, er der nemlig tale om markedsførende garantier.

Med en Watt Peak på hele 420, så er effektiviteten i panelet også i toppen af markedet. Der er altså tale om en højeffektiv løsning, der giver dig paneler i topkvalitet, og da du, når du handler med os, handler med producenten, får du dem til den bedste pris overhovedet.

Half cut solceller

Half-cut-teknologi i 1KOMMA5°s solcellepaneler.

I mange år, har Mono PERC-teknologien været den dominerende solcelleteknologi. Med denne teknologi, har der dog været mange problemer. Mange af disse problemer er blevet fikset med Half-cut-teknologien. Ganske enkelt, så er solcellerne i Half-cut-paneler halveret, så der i stedet for 60 solceller er 120 solceller. Det medbringer en øget ydeevne, bedre effektivitet i skyggeforhold og et generelt bedre, og mere optimeret, solcellepanel.

Målet om en CO2-neutral fremtid kræver handling. Nu.

Hos 1KOMMA5° brænder vi for at skabe en grønnere fremtid og hjælpe med at reducere elregninger. Vi drømmer om et CO2-neutralt Danmark, og vores vision spiller en vigtig rolle i den globale indsats for at forhindre en temperaturstigning på 1,5 grader.

Denne ambition driver os til at tilbyde markedets bedste, mest bæredygtige og innovative produkter. Vi står 100% bag vores produkter, da de ikke kun giver besparelser for dig, men også gør en positiv forskel for vores planet.

Derudover fremmer vi denne omstilling ved at støtte velgørende formål. Når du handler med os, giver dig derfor mulighed for at vælge, hvilket formål, du gerne vil støtte.

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu