Solenergi

Sungrow er landet. En ny æra inden for batteri-løsninger til solceller i Danmark.

Vi er begejstrede for at meddele, at Sungrow, verdens næststørste inverter-producent, nu har etableret sig i Danmark i samarbejde med Viasol, en del af 1KOMMA5°. Dette markerer en ny æra for både private og erhvervskunder, der søger omkostningseffektive og intelligente løsninger til energioptimering.

Forfatter

Mohammed Ayoub

Opdateret den

Læsetid

4 min
image missing

Mere end bare grøn energi.

I forlængelse af 1KOMMA5° Danmarks mission om at reducere CO2-udledningen i landet, tilbyder vi nu Sungrows innovative løsninger. Produkterne fra Sungrow er nemlig med til at gøre det muligt at bidrage til en mere bæredygtig fremtid, selv for den prisbevidste kunde.

Bankernes foretrukne valg til finansiering.

Sungrows popularitet skyldes delvist deres succes i finansieringssektoren, hvor de har været bankernes foretrukne inverter-producent fire år i træk (jf. BloombergNEF 2022). Dette understreger Sungrows solide økonomi og branchekendskab, og dermed skaber det også muligheden for fordelagtige finansieringsmuligheder for forbrugerne.

Prøv vores prisberegner

Inverterne, batterierne og backup-funktionen.

Sungrows invertere er banebrydende og designet til at maksimere energieffektiviteten for både små og store solcelleanlæg. Dette gør deres produkter aktuelle for både privat- og erhvervskunder.

Et af de mest interessante detaljer ved Sungrows system er deres backup-funktion, der sikrer forbrugeren ved uventede strømafbrydelser. Dette er integreret i systemet, i modsætning til konkurrerende produkter, hvor det ofte er en ekstra dyr tilføjelse.

Solceller for alle.

Lanceringen af Sungrow i Danmark bekræfter vores engagement i at finde de mest innovative og tilgængelige løsninger, der fremmer en mere bæredygtig fremtid. Med kompatibilitet med vores intelligente energistyringssystem, Heartbeat, tilbyder vi nu også omkostningseffektiv og intelligent energistyring til de mest prisbevidste kunder.