Solenergi

SunPower Maxeon - Revolutionerende solceller

Grundet vores ekslusiv aftale med SunPower er det nu muligt for os at tilbyde deres flagskibs solcellepanel: SunPower Maxeon. Lær om SunPower Maxeon solcelleteknologi og dens banebrydende effektivitet. Få ekspertindsigt og opdag fordelene ved dette solcellepanel.

Forfatter

Magnus Vöge

Opdateret den

Læsetid

13 min
image missing
SunPower Highest Performance Home Solar System

Nu er Forbes 'Best Overall' solceller endelig i Danmark.

Hos Viasol er det vores vision at kunne tilbyde det bedste af det bedste indenfor solceller. I længere tid har vi haft det vi mener har været markedets bedste solcellepaneler, med SunPower’s ‘Performance’ solcellepaneler. Men, efter flere henvendelser fra kunder som ønsker det førende på verdensplan, har vi nu hentet en container hjem af SunPower's Maxeon solceller.

Maxeon solcellerne er længder foran konkurrenterne. De har internt udviklet en ny teknologi som benyttes i solcellepanelerne, og som helt generelt er blevet kendt som den bedste solcelleteknologi på markedet.

Denne teknologi tillader forbedringer på alle parametre. Om end det er holdbarheden, hvor SunPower Maxeon tilbyder 40 års produkt-, ydelses-, og servicegaranti.

Ydeevnen, hvor SunPower Maxeon har den højeste kWh/m2 blandt alle kommercielle paneler, samt en Watt peak (Wp) på hele 420Wp. Eller raten, hvor ved panelets ydelse degraderer, som er maksimalt 0,25%/året - en rate som er omtrent det kvarte af et normalt solcellepanel på det danske marked.

For lige kort at sammenligne med resten af markedet; 15 års længere garanti end andre paneler på markedet, en ydelsesgaranti som lover højere produktion efter 40 år, end andre paneler kan love efter 25 år, samt en optimal udnyttelse af din tagflade med den højeste Watt Peak per m2 og produktion på hele markedet. Vil du have det bedste; så burde valget ligge på SunPower Maxeon. 

Læs med i denne blog for at få en dybdegående viden omkring SunPower Maxeon.

SunPower Maxeon 3 BLK.

Herunder ses de vigtigste tal og certificeringer for SunPower Maxeon 3 panelet:

  • 420 Wp (Watt Peak)

  • Back Contact Maxeon solceller

  • 40 års produktgaranti

  • 40 års ydelsesgaranti min. 88,3 % ydelse derefter

  • 40 års servicegaranti

  • 22,2% effektivitet

  • Maks. 0,25 % årlig degradering

  • Cradle to Cradle certificeret 

For en håndfuld år tilbage indgik de to solcellegiganter, SunPower og Maxeon Solar Technologies, i et strategisk partnerskab, med mål at skabe verdens bedste solceller. Maxeon solceller er nu eksklusivt i SunPower produkter.

Det er mundet ud i SunPower Maxeon panel serien, som sidenhen har ligget i fronten af markedet. Prispunktet er selvfølgelig også tilsvarende. Dog kan prispunktet for langt de fleste tjene sig hjem, grundet den forbedrede ydeevne og holdbarhed. 

Render af hus med solpaneler på taget

SunPower Maxeon solceller bedst i test.

Bag et SunPower Maxeon solcellepanel, er den helt store skæl faktor fra andre paneler; SunPower Maxeon solceller. 

Solcellerne i et SunPower Maxeon solcellepanel, er designet til at være mere holdbare og yde mere end noget andet produkt. Det er blevet bevist at, igennem 5 forskellige generationer af solceller og 33 millioner forskellige paneler, er der ikke en solcelle der kan købes som er ligeså holdbar som SunPower Maxeon solceller.

En undersøgelse af solceller i EU har vist at 41% af alle fejl på solcellepaneler sker på grund af solceller som går i stykker ved revner, misfarvning af solceller, eller defekt bagsidekontakt. På grund af hvordan SunPower Maxeon solceller er designet kan man undgå disse problemer. Dertil har Sunpower Maxeon solcellepaneler også markedets laveste defektrate, på under 0.005%.

Render af hus med solpaneler på taget

Verdens mest effektive solceller.

Med deres 420 Wp er der ingen tvivl om at SunPower solceller er enormt ydende. Dog er det muligt at der findes solcellepaneler som har en højere Watt Peak, dette vil dog i alle tilfælde være grundet en større overflade på panelet. Hvordan ved vi det? – Fordi at SunPower Maxeon har den absolut højeste ydeevne per kWh/m2. 

Ikke kun det, men SunPower Maxeon er også det solcellepanel på markedet, hvis ydeevne falder mindst henover årene. Det er på grund af dette at de kan tilbyde en ydelsesgaranti på hele 40 år, med en garanteret minimums ydelse på 88,3 % derefter. Sammenligner vi denne garanti med SunPower Performance – som plejede at have den bedste garanti på markedet, med en ydelsesgaranti på 25 år, med minimum 87 % ydelse derefter – så er det nemt at se hvor meget bedre garanti SunPower Maxeon panelerne har. 

Dette er i en høj grad muligt, fordi at det unikke SunPower Maxeon solcelle design, eliminerer 85% af årsagerne til at konventionelle solceller går i stykker. Læs mere om dette på SunPower’s hjemmeside, eller se den nedenstående video. Lær mere om forskellen mellem kommercielle og Maxeon paneler hos australske Naturalsolar.

Not all solar is created equal

Bæredygtige solceller.

Når man snakker solceller, er det selvfølgelig vigtigt at tænkte på årsagen til det hele, nemlig bæredygtigheden. Det er også et hovedfokus for SunPower Maxeon, da de er i fronten af solcelleindustrien når det kommer til bæredygtighed.  

Først og fremmest har de den meget prestigefyldte ‘Cradle to Cradle’ bronze certificering for deres solcellepaneler. For at opnå dette skal mange punkter gennemgås, lige fra materialer, til vandforbrug, til hvor elektriciteten til produktion kommer fra. 

Dertil vandt SunPower Maxeon solcellepanelet i 2019 ‘pv magazine’ titlen for mest bæredygtige solcellepanel. 

Udover disse titler er solcellepanelet certificeret til diverse grønne byggeprojekter, med LEED og BREEAM point at hente, samt har det et IFLI mærkat & Declare certificering.

Er du interesseret i et tilbud med SunPower Maxeon solcellepaneler, så kontakt os nu på kontakt@1komma5.dk eller +45 7020 74747. Du kan også prøve vores prisberegner og få et uforpligtende tilbud med det samme.

Render af hus med solpaneler på taget