Solcelleinstallationer

Solcelleanlæg – Hvordan foregår opsætningen?

Lær hvordan solcelleopsætning foregår. Vores ekspertguide tager dig igennem processen trin for trin. Gør en forskel for klimaet med vores solcelleløsninger.

Forfatter

Magnus Vöge

Opdateret den

Læsetid

5 min
image missing
Viasolkunde får opsat solceller, batteribank og elbilsladestander

Bliv klogere på funktion, produktion og opsætning af hybrid solcelleanlæg og ladestander:

Rasmus har lavet fantastisk flotte videoer af opførslen af hans nyindkøbte hybride solcelleanlæg. Vi har fået lov til at dele hans videoer, hvor han fortæller og viser sit anlæg frem, med 18 stk. af vores 360 Wp. LONGi paneler, 5 kWh Sonnen hybrid batteribank og ladestander til elbil, fra Charge Amp.

“Det har været en helt fantastisk proces med stor hjælp fra Viasol ift. godkendelse hos Sorø kommune samt super god vejledning til solcelleanlæg.
Desuden var montørerne super professionelle og meget patentlige for at anlægget og kabler skulle laves pænt og ordenligt.
Stor anbefaling til dem begge fra os.”
– Rasmus

Rasmus har selv en hjemmeside www.lifelab.dk , en Facebook side , samt en Youtube kanal hvorfra han inkluderer alle i hans generelle oplevelser og erfaringer med optimering af hus og bolig m.m.

Se vores udvalg af solceller hos 1KOMMA5.

Se hvordan Sonnen anlægget fungerer i praksis.

I Rasmus’ anden video viser han hvordan anlægget producerer og fungerer i midten af februar, hvor der er overskyet. Her hvor han med fordel også har sat anlægget til at handle billig strøm om natten, så han altid enten er selvforsynende med egenproduceret strøm eller billig handlet strøm fra elnettet.

På den måde går han også udenom de dyre elpriser i spidsperioderne (kl.06-08 & kl.15-20), hvor de meget høje variable elpriser er fordelagtige at undgå.

 - Læs også vores blog: Variable elpriser – Udnyt det med solceller & batteribank

Viasol kunde gennemgår Sonnen appen og hvordan anlægget producerer