Få en solcelleløsning, der passer til dine behov
- nemt og overskueligt.


Se, hvor meget du kan spare på elregningen og i CO2-udledning ved at optimere dit hjem med intelligent styring og solenergi. Alt sammen i én pakke – skabt helt efter dine behov.

Book møde med energirådgiver

Spar op til 70% pĂĄ din elregning

Slip for papirarbejdet, og lad os klare monteringen

Vi har +12 ĂĄrs erfaring og +7.000 installationer i Danmark

Hus med solceller pĂĄ taget

Beregn din pris pĂĄ kun 1 minut.

FĂĄ et tilbud med det samme, ved at gĂĄ igennem vores prisberegner. SĂĄdan fĂĄr du et overblik over, hvordan dine besparelser pĂĄ din elregning og mulige CO2-besparelser vil se ud.

Trin 1 af 3 af beregning

Hvor mange bor i din husstand?

1

Ca. kWh: 2.550

Kender du dit årlige elforbrug? 

Logo salad beregner side

En solcelleløsning bygget til dine behov.

Der er ikke to solcelleløsninger, der er ens. Derfor sammensætter vi din løsning med udgangspunkt i din husstand, så du får de største besparelser på elregningen, mens du gør en forskel for klimaet.

Læs mere om vores sammensætning af produkter herunder.

Solcelleløsninger med fokus
på kvalitet – helt kompromisløst.

Ordentlige produkter skal laves under ordentlige forhold. Derfor går vi aldrig på kompromis, når det kommer til vores produkter. De er alle udvalgt og produceret med fokus på bæredygtighed, etik og teknologisk innovation, så du altid får den bedste kvalitet på markedet.


Når du vælger solcellepaneler, har alle vores dét til fælles, at de alle har en høj ydeevne, op til 40 års garanti og den nyeste teknologi på markedet.


Vores batteribanke giver dig også muligheden for at få mest muligt ud af dine solcelleproduktion ved at gemme strømmen til spidsperioderne, så du er dækket ind, når strømmen er dyrest.

Solceller har ofte været udskældt for ikke at være særlig bæredygtige, da disse ofte produceres med kinesisk udvundet silicium, som er skadeligt for miljøet. Hos 1KOMMA5° er alle paneler produceret med silicium, der ikke er udvundet i Kina.

Mand der kigger ud af vinduet

Intelligent optimering af dit elforbrug med Heartbeat.

Heartbeat er vores helt egen intelligente teknologi, der optimerer dit forbrug ved at analysere forbrugsmønstrene i din husstand og løbende aflæse vejrudsigten og elbørsen for de kommende 24 timer.

Dette bruger den til at sikre, at du altid køber og sælger din strøm til den bedste pris – helt automatisk.

Der er ingen tvivl om, at Heartbeat kommer til at gøre en forskel for dig. Derfor garanterer vi, at Heartbeat vil spare dig mindst 2.000 kr. pr. år, de første 2 år.

Få nemt overblikket i Heartbeat App, hvor du altid kan følge med i din produktion og hvordan strømmen fordeles i dit hjem.

Læs mere om Heartbeat
Heartbeat Appen

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

FĂĄ nemt finansiering gennem Santander Consumer Bank.

Alle skal have mulighed for at deltage i den grønne omstilling. Vores samarbejde med Santander Consumer Bank gør det muligt at tilbyde bindingsfrie lån med lav rentesats på blot 2,98%.

En finansieret solcelleløsning er også en god forretning. Oftest, vil dine månedlige besparelser på elregningen dække afdragene på finansieringen og sågar give dig et overskud.

Det skal være nemt at gøre det rigtige.

En kop kaffe pĂĄ et bord

Mere end 12 ĂĄrs erfaring.
Over 6.000 danske installationer.
Europas største solcellevirksomhed.

Siden 2011, har vi leveret solceller til danskerne som Viasol A/S. Nu er vi blevet til 1KOMMA5° – Europas største solcellevirksomhed.

Vi vil gøre verden til et grønnere sted gennem bæredygtige energiløsninger. Vores vision og navn er en direkte reference til Parisaftalen, hvor målet på verdensplan er en maksimal temperaturstigning på 1,5 grader inden 2030.

Solceller pĂĄ et tag
1komma5 energirĂĄdgiver snakker i telefon

Interesseret i at høre mere?

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, kontakt os nu på +45 70 20 74 74, eller udfyld formularen.

FĂĄ mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan ogsĂĄ ringe til os pĂĄ +45 7020 7474.

Kontakt os nu