Hvad sparer du med solceller?

Få et grønnere hjem og spar op til 70% på din elregning med en solcelleløsning fra 1KOMMA5°. Vi har gjort det nemmere end nogensinde at få vedvarende energi til dit hjem, uden at du skal røre en finger.

Trin 1 af 4 af beregning

Få et grønnere hjem, og spar
op til 70% på din elregning.

Beregn din pris på kun 1 minut.

Calculator

Priser og omtaler i medier.

Bliv en del af den grønne bølge ligesom 110.000 andre danskere.

De klarede alt. Desuden en mega god håndværker-oplevelse, både tømrer og elektriker. I det år, der er gået, har jeg smilet hver dag, hvor der var en smule sol.
Arne Fritzen
Stor hjælpsomhed ved opsætning af det hele. Føles trygt.
Susan Ritterband
Jeg valgte et køb med montering. Det blev udført hurtigt og professionelt. Montørerne kom den dag, de havde sagt at arbejdet skulle foregå. I alt, er jeg godt tilfreds.
Knud-Aage Fisker Larsen
Virker efter hensigten, og som lovet.
Steven Walsh
Velfungerende anlæg, som blev leveret og monteret som lovet. Flinke og dygtige håndværkere.
Mogens Søndergaard Gregersen
Jeg synes, oplevelsen med Viasol og deres installatør helt igennem har været god. Anlægget blev planlagt og udført professionelt, og har virket fra installatøren var...
Arne Kristensen
Altså, ud fra en meget god rådgiver, som kunne besvare alle beskeder til top. 5 stjerner. Jeg fortryder ikke at have valgt Viasol. Det 100% sikkert.
Martin Jensen
Præcis og fyldestgørende instruktion gennem hele forløbet med opsætning af solceller
Ebbe Fonager Johansson
Viasol har gennem hele processen med etableringen af solceller på huset været meget hurtige, meget venlige, professionelt arbejde på taget, fin oprydning...
Eyvind de Thurah
God og dygtig sælger samt professionelle og friske håndværkere, Både tømrere samt elektrikere lavede pænt arbejde, samt ryddede pænt op efter sig.
John Thorsen
Mand med solceller i døråbning

Solcelleløsninger med fokus
på kvalitet – helt kompromisløst.

Ordentlige produkter skal laves under ordentlige forhold. Derfor går vi aldrig på kompromis, når det kommer til vores produkter. De er alle udvalgt og produceret med fokus på bæredygtighed, etik og teknologisk innovation, så du altid får den bedste kvalitet på markedet.


Når du vælger solcellepaneler, har alle vores dét til fælles, at de alle har en høj ydeevne, op til 40 års garanti og den nyeste teknologi på markedet.


Vores batteribanke giver dig også muligheden for at få mest muligt ud af dine solcelleproduktion ved at gemme strømmen til spidsperioderne, så du er dækket ind, når strømmen er dyrest.

Solceller har ofte været udskældt for ikke at være særlig bæredygtige, da disse ofte produceres med kinesisk udvundet silicium, som er skadeligt for miljøet. Hos 1KOMMA5° er alle paneler produceret med silicium, der ikke er udvundet i Kina.

Solceller på tag og familie i have

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

12 års erfaring.
Over 6.000 danske installationer.
Europas største solcellevirksomhed.

Siden 2011, har vi leveret solceller til danskerne som Viasol A/S. Nu er vi blevet til 1KOMMA5° – Europas største solcellevirksomhed, med over 100.000 solcelleanlæg.

Vi vil gøre verden til et grønnere sted gennem bæredygtige energiløsninger. Vores vision og navn er en direkte reference til Parisaftalen, hvor målet på verdensplan er en maksimal temperaturstigning på 1,5 grader inden 2030.

Solceller på tag og familie i have

Intelligent optimering af dit elforbrug med Heartbeat.

Heartbeat er vores helt egen intelligente teknologi, der optimerer dit forbrug ved at analysere forbrugsmønstrene i din husstand og løbende aflæse vejrudsigten og elbørsen for de kommende 24 timer.

Dette bruger den til at sikre, at du altid køber og sælger din strøm til den bedste pris – helt automatisk.

Der er ingen tvivl om, at Heartbeat kommer til at gøre en forskel for dig. Derfor garanterer vi, at Heartbeat vil spare dig mindst 2.000 kr. pr. år, de første 2 år.

Få nemt overblikket i Heartbeat App, hvor du altid kan følge med i din produktion og hvordan strømmen fordeles i dit hjem.

Læs mere
Solceller på tag og familie i have

Få nemt finansiering gennem Santander Consumer Bank.

Alle skal have mulighed for at deltage i den grønne omstilling. Vores samarbejde med Santander Consumer Bank gør det muligt at tilbyde bindingsfrie lån med lav rentesats på blot 2,98%.

En finansieret solcelleløsning er også en god forretning. Oftest, vil dine månedlige besparelser på elregningen dække afdragene på finansieringen og sågar give dig et overskud.

Det skal være nemt at gøre det rigtige.

Læs mere om finansiering
Solceller på tag og familie i have
1komma5 energirådgiver snakker i telefon

Interesseret i at høre mere?

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, kontakt os nu på +45 70 20 74 74, eller udfyld formularen.

Få svar på dine spørgsmål her eller kontakt os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi giver svar på nogle af dem her.Du kan også ringe til os på +45 7020 7474.

Kontakt os nu